IDIOKRATIJA
Image default

Paranoja U Australiji – Lokalna Vlada Pobila Pse Iz Skloništa Zbog Kovid Mera

Nekoliko pasa je trebalo biti spašeno od strane jednog skloništa za životinje, medjutim ti psi su ubijeni od strane lokalnih vlasti u Novom Južnom Velsu zbog svojih tumačenja Kovid-19 mera.

Lokalna uprava Bourk Shire Council, na severozapadu države, ubilo je pse kako bi sprečilo volontere u prihvatilištu za životinje sa sedištem u Kobaru da putuju po životinje prošle sedmice.

Savet je odlučio da preduzme ovakve radnje kako bi zaštitio svoje zaposlene i zajednicu, uključujući ugroženu aboridžinsku populaciju, od rizika prenošenja KOVID-19 “, rekao je portparol vladine agencije.

Portparol je rekao da agencija ispituje okolnosti incidenta kako bi utvrdila da li su prekršeni zakoni o životinjama i sprečavanju okrutnosti.

Izvor koji je upoznat sa aranžmanom rekao je da su volonteri skloništa bili uznemireni i da su preduzete mere zaštite od virusa za rukovanje psima, od kojih se jedna tek oštenila.

Prema NSV Health-u, u Kobaru nije bilo nedavnih lokalno stečenih slučajeva KOVID-19, iako su delovi virusa pronađeni u kanalizacionom sistemu tog područja.

Duboko smo uznemireni i potpuno zgroženi ovim bezosećajnim odstrelom pasa i potpuno odbacujemo neprihvatljiva opravdanja veća da je ovo ubistvo očigledno izvršeno kao deo plana za zaštitu od KOVID-a “, rekla je gđa Rian, regionalna menadžerka kampanje Animal Liberation.

Ovo postaje već teška paranoja, koja se za sada najviše odvija u Australiji. Pobiti životinje koje su trebale biti spašene zbog bojaznosti od virusa, iako nije bilo zabeleženih slučajeva je nešto zrelo za dijagnozu, stoga ostaje pitanje, šta nas još očekuje u ovom svetu koji lagano gazi u scenario filma IDIOKRATIJA.

Ukoliko vam se svideo članak, i želite da ga pročita više ljudi, podelite ga.

Slični postovi

ŽESTOKA RASPRAVA: Teksas rešio da totalno otvori zemlju od Covid-19 Restrikcija

Nikola Milnovic

U 21. Veku Morate Paziti i Kako Jedete Pizzu Kako Ne biste Nekog Uvredili

Nikola Milnovic

MISTERIJA: Doktori istražuju misterioznu bolest u Kanadi koja napada mozak

Nikola Milnovic
5 1 glas
Article Rating
Pretplata na bilten
Obaveštenja o
0 Comments
Umetnute povratne informacije
Prikaz svih komentara
0
Voleli biste svoje misli, molim vas da prokomentarišete.x
()
x
INFINITUM FORM Agencija