IDIOKRATIJA
Image default

U Ovoj Srednjoj Školi Sportisti Će Nositi Nanogicu Za Praćenje Zbog Kovida

U Vašingtonu, tačnije u srednjoj školi Eatonville došlo je do zahteva da neki učenici sportisti i treneri nose monitore za praćenje tokom vežbi. Monitori treba da budu način da se ugovori trag u slučaju pozitivnog slučaja KOVID-19, da se izmeri blizina igrača tokom vežbi i koliko su dugo bili u njihovoj blizini.

Srednja škola u državi Vašington navodno tera studente sportiste da nose uredjaje za praćenje koji se nalazi na gležnju tokom igara i vežbi, kao deo onoga što administratori kažu da je pokušaj da se „kontaktira sa tragom“ slučajeva Kovid-19.

Prema tamošnjem lokalnom mediju, u slučaju pozitivnog slučaja KOVID-19, treneri i administratori će imati trenutne podatke o tome koji će igrači potencijalno morati u karantin.

Monitori se koriste za sportove sa visokim kontaktom i umerene kontakte u zatvorenom prostoru. Umereni kontaktni sportovi u zatvorenom uključuju odbojku, dok sportovi sa visokim kontaktom uključuju košarku i rvanje. Fudbal iako na otvorenom, takođe se smatra sportom sa visokim kontaktom.

Školski distrikt Eatonville naveo je u saopštenju da svi učesnici tih sportova nose monitore, bez obzira na njihov status vakcinacije, suprotno glasinama koje su se vrtele društvenim medijima.

„Dobili smo finansijska sredstva (poznata kao ESSER III) koja su izričito uključivala odredbe za podršku visokorizičnim sportskim programima, a neka od tih sredstava iskoristili smo za plaćanje monitora za blizinu atletičara“, navodi se u saopštenju. „Ove monitore koristimo za sportove sa visokim kontaktom i umerene kontakte u zatvorenom prostoru. Monitori su namenjeni i osoblju (trenerima) i studentima na terenu, bez obzira da li su vakcinisani ili nevakcinisani. Ako je student ili trener pozitivan, imaćemo trenutne informacije o kontaktima sportista i trenera, tako da možemo preciznije odrediti ko bi možda trebao u karantin. “

Monitori za praćenje trenutno se koriste u profesionalnim i fakultetskim sportovima u SAD-u Nakon što je trener Tenesi Titans-a Mike Vrabel bio pozitivan na KOVID-19 nakon zajedničkih vežbi sa Tampa Bai Buccaneers-om, ESPN je izvestio da je potrebno da svi treneri, igrači i članovi osoblja u NFL-u nose čip za praćenje zaraze.

Naravno čovek mora da se zapita, da li će ovo vremenom postati obavezno i za svu populaciju, jer znate ljudi se moraju pratiti zbog zdravlja (sarkazam), a to što stalno dolazi do odstupanja i to što za neke mere važe a za neke ne, za to nema veze. Takodje ovo podseća kao da su ti učenici kriminalci pa nose takve nanogice, jel nisu mogli dizajnirati nešto bolje? Kao da ih spremaju za Gulag (šala).

Pravo je pitanje, šta je sa Talibanima i tamošnjom zarazom, zašto se ne priča o tome.

Slični postovi

Microsoft Naoružava Američke Vojnike Sa Futurističkim Slušalicama

Nikola Milnovic

Uticaj Kovida Na Mentalno Zdravlje – Činjenice o Kojima se ne priča

Nikola Milnovic

PANIKA Vojska traga za teško naoružanim Vojnikom koji se odmetnuo nakon pretnji Političarima i Virusolozima

Nikola Milnovic
5 2 glasova
Article Rating
Pretplata na bilten
Obaveštenja o
0 Comments
Umetnute povratne informacije
Prikaz svih komentara
0
Voleli biste svoje misli, molim vas da prokomentarišete.x
()
x
INFINITUM FORM Agencija