IDIOKRATIJA
Image default

Da Li Je Zaista Zodijak Ubica Identifikovan? (VIDEO)

Tokom 60-ih godina serijski ubica koji se nazivao “Zodijak” operisao je u oblasti San Franciska. On se odvojio od svih ostalih ubica, jer je slao šifrovana pisma medijima i policiji u kojima bi ih izazivao. Sada decenijama kasnije tim stručnjaka koji istražuje hladne slučajeve kaže da je identifikovao Zodijaka.

Skica Zodijaka

Ovaj tim se sastoji od više od 40 bivših istražitelja zakona, novinara i vojnih obaveštajnih službenika. Oni su se pozabavili drugim misterijama, poput D.B. Kupera, nestanka bivšeg sindikalnog šefa Džimija Hofa i druge nerešene slučajeve. Grupa veruje da je ubica odgovoran za ubistvo stotinama kilometara daleko koje nikada nije bilo povezano s njim.

Zodijak ubica povezan je sa pet ubistava koja su se dogodila 1968. i 1969. godine u oblasti San Franciska. Za razliku od većine serijskih ubica, Zodijak se rugao vlastima sa složenim šiframa u pismima poslatim novinama i policiji, takodje je tvrdio da je ubio mnogo više žrtvi tokom godina kada je bio aktivan.

Navodni Zodijak Geri F. Poust

Ovaj tim istražitelja sada kaže da je identifikovao Zodijaka ubicu kao Geri Frencis Poust, koji je preminuo 2018. Tim višegodišnjeg kopanja otkrio je nove forenzičke dokaze i fotografije iz Posteove mračne komore. Jedna slika prikazuje ožiljke na čelu Pousta koji odgovaraju ožiljcima na skici Zodijaka, rekao je tim.

Sve informacije o ovom slučaju pogledajte na novom klipu: 

 

Slični postovi

Američke Trupe Napuštaju Avganistan

Nikola Milnovic

MISTERIOZNA RUPA u Meksiku Nastavlja da raste i predstavlja opasnost za mnoge

Nikola Milnovic

Kontroverzna Studija: Kako bi izgledao miks čoveka i majmuna

Nikola Milnovic
4 1 glas
Article Rating
Pretplati se
Obavesti o
0 Comments
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare
0
Voleli bismo da čujemo vaše mišljenje, molimo vas da pošaljete komentar.x
INFINITUM FORM Agencija