IDIOKRATIJA
Image default

ŠOKANTAN VIDEO PRIKAZUJE HAOS KOJI VLADA U AVGANISTANU!!!

Izgleda da šokantni video prikazuje telo kako visi iz američkog aviona iz Kabula, „ljudski ostaci“ koji su kasnije pronađeni u stajnom trapu

Američki transportni vojni avion

Navodno su ljudski ostaci pronađeni u stajnom trapu američkog vojnog aviona nakon polaska sa aerodroma u Kabulu, sa mučnim neproverenim snimcima koji prikazuju osobu zarobljenu u spoljašnjosti aviona dok je poleteo. Haotične scene pojavile su se sa aerodroma u Kabulu nakon potpunog preuzimanja Avganistanske prestonice od strane Talibana, nakon čega je hiljade očajnih Avganistanaca pohrlilo na aerodrom u nadi da će pobeći iz zemlje za vreme evakuacije američkog i drugog stranog diplomatskog osoblja

Dok su raniji snimci prikazivali gomiluljudi  koja je pokušavala da se prilepi za trup američkog transportnog aviona C-17 dok je jurio niz asfalt, veruje se da se najmanje jedna osoba zaplela u stajni trap samog aviona.

Na snimcima koji su previše grafički za objavljivanje, a verovatno ih je putnik u avionu snimio kroz prozor, osoba je viđena zarobljena izvan letelice usred samog leta, mada nije jasno kada je video snimljen ili koliko dugo nakon što je C- 17 poleteo.

Smatra se da je nekoliko drugih poginulo u transportnom avionu, a jedan američki zvaničnik rekao je  da se tragična smrt “apsolutno dogodila”, i da je vojska još uvek u fazi “procenjivanja same situacije”. Kružili su i uznemirujući snimci koji prikazuju posledice smrtonosnih padova.

U svakom slučaju, ovo je jasan pokazatelj u kakvom se haosu trenutno nalazi Avganistan i njihov narod.

 

Slični postovi

Misteriozna Smrt Čuvenog Edgara Alana Po-a

Nikola Milnovic

Ovo je 10 Najmoćnijih zemalja na Svetu/ Lista 2021 godine

Slobodan Milnovic

TAJNI GRAD KINE, GRAD 404 (VIDEO)

Slobodan Milnovic
5 1 glas
Article Rating
Pretplata na bilten
Obaveštenja o
0 Comments
Umetnute povratne informacije
Prikaz svih komentara
0
Voleli biste svoje misli, molim vas da prokomentarišete.x
()
x
INFINITUM FORM Agencija