IDIOKRATIJA
Image default

Zbog vidjanja NLO-a vazdušni prostor iznad Sankt Peterburga je zatvoren (AVIONI PODIGNUTI)

Ruski borbeni avioni poslati su da presretnu „upadni“ neidentifikovani leteći objekat dok je navodno leteo iznad Sankt Peterburga u Rusiji – a obližnji aerodrom Pulkovo je obustavio sve polaske i dolaske i preusmerio civilne letelice.

U ruskom gradu Sankt Peterburgu zatvoreno je 200 kvadratnih kilometara vazdušnog prostora, a lokalni aerodrom Pulkovo prestao je da prihvata avione za sletanje nakon što je nad gradom otkriven neidentifikovani leteći objekat (NLO). Kasnije su ograničenja ukinuta.

Izvor: Baza, ruski nezavisni Telegram kanal; Vlada Sankt Peterburga na Telegramu; Ruska državna novinska agencija RIA Novosti, pozivajući se na gradske službe za vanredne situacije

Plan Kover (Tepih) sproveden je u Sankt Peterburgu zbog neidentifikovanog objekta na nebu. Aerodrom Pulkovo ne prihvata avione. Kover plan se koristi u slučajevima ilegalnih prelazaka granice ili pojave NLO-a.

Na aerodromu Pulkovo najavljena su kašnjenja letova do 12 sati. Aerodrom i njegove službe rade kao i obično.

Kako britanski Miror piše: Izvor je rekao VChK OGPU Telegram kanalu: „Neidentifikovani leteći objekat primećen je ujutro 180 km od Sankt Peterburga u oblasti jednog od vojnih objekata.

“Aerodrom Pulkovo [Sankt Peterburg] zatvoren je na preporuku Ministarstva odbrane.”

Borbeni avioni su postavljeni iznad grada koji do sada nije bio napadnut u ratu, a nalazi se885 kilometara od najbliže tačke Ukrajine.

On je rekao da je na nebu bilo najmanje pet ruskih vojnih aviona na putu da presretnu dron ili šta već. Prema lokalnom sajtu 112, u vazduhu se nalaze dva lovca – Su-35 i MiG-31.

Misteriozni objekat je navodno viđen u pravcu Finskog zaliva.

Drugi nepotvrđeni izveštaji kažu da je objekat bio “veliki dron”, a lokalni mediji okrivljuju NATO za upad bez ikakvih dokaza.

Jedan novinar kaže da su slični dronovi primećeni iznad Severnog Kavkaza i Belogroda.

Incident se dogodio usred velikog novog hakovanja koji je prekinuo TV i radio stanice upozoravajući na raketni udar.

Više regiona širom Rusije pogođeno je drugim hakom te vrste za šest dana, piše Miror.

Milioni su upozoreni da požure u nuklearna skloništa.

Uz zvuk sirena, gledaoci i slušaoci čuli su upozorenje: „Pažnja, pažnja! Svi odmah u sklonište! Pretnja raketnim napadom, svi odmah u zaklon!“

Rusko ministarstvo odbrane je tada odgovorilo: „Pažnja!! Kao rezultat hakovanja na serverima radio stanica i TV stanica u nekoliko regiona zemlje, oglasilo se upozorenje o vazdušnom napadu…

„Rusko Ministarstvo odbrane saopštava da su ove informacije lažne!

Putin je danas bio u Moskvi i očekivan je bio da stigne u mesto Lubjanka u Moskvi radi sastanka sa svojom kontraobaveštajnom službom FSB.

U međuvremenu,  kako zapadni medijii tvrde u očiglednom napadu dronom, izbio je požar na naftnom skladištu Rosnjefta u Krasnodarskom regionu.

Udar je bio u 2 sata ujutro i rezultirao je jakim eksplozijama.

Na snimku se kako piše Miror vidi udar koji je izazvao dva kratera i požar u naftnom postrojenju.

Ruski ratni kanal objavio je da je bilo više napada dronovima, prenosi ovaj britanski medij.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

“Jutros je postalo jasno da su Ukrajinci preko noći pokušali masovni napad dronovima na rusku teritoriju“, navodi se u saopštenju.

“Trenutno poznati napadi bili su u Belgorodu, Tuapseu, Sankt Peterburgu i Republici Adigeji.”

Koliko sam uspeo pronaći informacija, navodno žrtvi nije bilo a ukrajinski sajtovi ne govore da je Ukrajina odgovorna za ove napade.

I samo prošle nedelje, došlo je do pojačanog globalnog nadzora nad špijunskim balonima poslatim da se nadleću nad drugim zemljama u svrhe špijunaže, makar kako su SAD to tvrdile.

Prošle nedelje su se pojavile slike nakon što je pilot koji je leteo iznad kineskog špijunskog balona napravio dramatičan snimak velike bele kugle izbliza dan pre nego što su ga američke vazduhoplovne snage oborile.

Fotografija prikazuje vrh pilotske kacige unutar pilotske kabine U-2 sa balonom koji leti ispod i snimljena je 3. februara dok je balon “lebdeo iznad centralnog kontinentalnog dela Sjedinjenih Država”, prema natpisu koji je dalo američko ministarstvo odbrane .

Pentagon je objavio sliku prošle srede više od dve nedelje nakon što je balon dospeo na međunarodne naslove dok je prošao preko Sjedinjenih Država.

Da li je ovo sada rat i testiranje “NLO-ima” izmedju zapada i istoka?

Slični postovi

Satanisti u Rusiji priznali ubistva i kanibalstvo nad svojim Žrtvama

Nikola Milnovic

KINA Uprkos Krizi Povećava Vojni Budžet Na 200 Milijardi Dolara

Nikola Milnovic

180 miliona ljudi pogođeno kineskim lokdaunom

Nikola Milnovic
5 1 glas
Article Rating
Pretplati se
Obavesti o
0 Comments
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare
0
Voleli bismo da čujemo vaše mišljenje, molimo vas da pošaljete komentar.x
INFINITUM FORM Agencija