IDIOKRATIJA
Image default

PANIKA: Američka strateška komanda na Tviteru izbacila bizarnu poruku

Došlo je do panike kada je Američka strateška komanda na tviteru izbacila jako čudnu poruku, za koju su mnogi smatrali da predstavlja u stvari nuklearne kodove. Neki su se pitali da li ovo označava kraj sveta.
Bizarni tvit sa nepovezanim znacima

Naravno poruka je prvo ljude naterala da se zapitaju, da li je neko hakovao profil Američke strateške komande, što bi bilo zaista bizarno jer oni nadgledaju nacionalni nuklearni arsenal u slučaju opasnosti. Neki su i pomišljali da su ovo možda nuklearni kodovi, te su se bojali najgoreg scenarija, a drugi su naravno jedva čekali da podele mimove povodom ove situacije.

Komanda se izvinila zbog slanja tvita i zatražila od uznemirene javnosti da zanemari objavu. Ali šteta je već bila učinjena jer su mnogi bili u stvarnoj panici da će se nešto dogoditi.

Ovo me je neodoljivo podsetilo na film Idiokratija, gde je svima opao iq, a državni zvaničnici su takodje postali teški idioti koji ne znaju šta rade. Možda ovakve važne državne ustanove bi se trebale držati podalje od Tvitera i drugih društvenih mreža, kako sledeći put ne bi postavile nešto važno. Da li idemo polako ka Idiokratiji? napišite dole komentar.

ZAPRATITE IDIOKRATIJU IN A YOUTUBE:

 

 

 

 

Slični postovi

Rusija će u vojnoj paradi koja obeležava poraz nacističke Nemačke prikazati borbene tenkove sledeće generacije T-14 ARMATA

Slobodan Milnovic

Plaše Se: Bajdenova Administracija Poziva Nigeriju da vrati TVITER zbog demokratije i slobode izražavanja

Nikola Milnovic

POČELO JE: Indija Skinula Tviteru Imunitet što znači da dolazi do rata protiv DRUŠTVENIH MREŽA

Nikola Milnovic
5 8 glasova
Article Rating
Pretplata na bilten
Obaveštenja o
0 Comments
Umetnute povratne informacije
Prikaz svih komentara
0
Voleli biste svoje misli, molim vas da prokomentarišete.x
()
x
INFINITUM FORM Agencija