IDIOKRATIJA
Image default

Vraća Se Mel Gibson i Legendarno SMRTONOSNO ORUŽJE 5

Pre tačno 34 godine izašao je jedan od najlegendarnijih božićnih akcija ikada, koja je ubrzo postala kultni film koji se i danas gleda mnogo puta. Direktor je bio Ričard Doner koji je nažalost preminuo ranije ove godine, a kažu da je zvezda ovog filma Mel Gibson obećao Doneru ukoliko ovaj ne stigne snimiti peti deo, da će to Mel morati umesto njega.

Ričard Doner, Mel Gibson i Deni Glover

Nakon što je glumio u prva četiri filma, zvezda Smrtonosnog oružja, Mel Gibson, možda će se usmeriti na rediteljsku stolicu za sledeći deo franšize. Nedavno, tokom intervjua u Londonu, Gibson je rekao da gleda u pravcu režiranja Smrtonosnog oružja 5, a izvori bliski njemu su sada rekli da je u pregovorima sa režiranjem i glumom, iako nijedan dogovor nije zaključen.

Peti unos klasične akcione franšize je u razvoju već nekoliko godina, a Ričard Venk („The Equalizer“) je napisao najnoviji nacrt scenarija. Ričard Doner, koji je režirao i producirao sva četiri prethodna filma „Smrtonosno oružje“, radio je na razvoju petog dela, ali je umro 5. jula 2021. u 91. godini, dovodeći planove u neizvesnost.

Donerova supruga, Lauren Schuler Donner, produciraće film, zajedno sa Ridebackovim Denom Linom. Jonathan Eirich iz Ridebacka i Derek Hoffman iz The Donners’ Company biće izvršni producenti.

Govoreći na jednom događaju u Londonu, Gibson je rekao da će preuzeti režijske dužnosti od Donera, ispunjavajući želje pokojnog reditelja.

„Razvijao je scenario i poprilično je napredovao u tome. I rekao mi je jednog dana: ’Slušaj mali, ako “šutnem kantu” (umre), ti ćeš to učiniti.’ A ja sam rekao: ’Umukni’“, rekao je Gibson. „On je zaista preminuo, ali je tražio od mene da to uradim, a ja tada nisam ništa rekao. Rekao je to svojoj ženi i studiju i producentu. Dakle, ja ću režirati peti deo.

Ovo mi je inače omiljeni serijal filmova, sa odličnom muzikom koja totalno opisuje svaku scenu i legendarne 80-e, koja je po meni bila vrhunac dobre muzike i filmova. Izgleda da je vreme da narednici Martin Rigs i Rodžer Murto pokažu da nisu još prestari za ova sr”nja.

Ukoliko želite još zanimljivog sadržaja, posetite youtube kanal IDIOKRATIJA: 

 

Slični postovi

Haos Na Kosovu

Nikola Milnovic

BIZARNO: Zatvorenici u Ajovi Primili Šest Puta Veću Dozu Pfajzer Covid-19 Vakcine!?

Nikola Milnovic

Nova Studija: Ljudi Imaju Genetske Predispozicije Da Proizvode OTROV

Nikola Milnovic
5 2 glasovi
Article Rating
Pretplati se
Obavesti o
0 Comments
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare
0
Voleli bismo da čujemo vaše mišljenje, molimo vas da pošaljete komentar.x
INFINITUM FORM Agencija