IDIOKRATIJA
Image default

Policijska Država: Policajac Proverava Da li Je U Čaši Zaista Kafa Kao Opravdanje Što Ne Nosi Masku

Poslednjih nekoliko meseci uverili smo se kako neke zemlje mogu da postanu prave distopijske policijske zemlje a kao razlog za to stavljaju suzbijanje virusa, medjutim gde se kosi zdrav razum sa ovim merama, prosudite sami. Čovek u Australiji normalno je sam šetao sa kafom, a policajac mu je prišao uzeo čašu kako bi proverio da li je zaista kafa unutra, da nije bila dobio bi kaznu jer nije nosio masku.

Snimak policije u Melburnu koja proverava da li je muškarčeva čaša za kafu bila prazna kako bi potvrdila njegov izgovor da ne nosi masku izaziva najnoviju rundu besa na internetu zbog australijske distopijske politike zbog Kovid-19.

Iako je nejasno kada je tačno snimak snimljen, snimak je postao viralan na društvenim mrežama u petak i subotu, prikazujući nekoliko policajaca kako se suočavaju sa muškarcem na stazi koja izgleda kao park. Jedan od policajaca hvata čovekovu čašu za kafu i pita: „Da li vam smeta da proverim da li ima nešto u tome?“ Protresao je šolju i nakon što je očigledno ustanovio da unutra ima tečnosti, ustuknuo je i rekao čoveku: „Uživaj u kafi.

Klip od 10 sekundi završava se tako što čovek koji pije kafu govori policiji: „Isus vas sve voli. Bog vas blagoslovio. Moliću se za sve vas.”

Čovek bi verovatno dobio kaznu da nije imao kafu u čaši što je zaista neverovatno. Ono što je još čudnije čovek je šetao sam napolju, i skinuo je masku na kratko, i zbog toga je delovao kao opasna osoba za širenje virusa.

Ovo nije jedini bizarni snimak iz Australije, u mnogima možemo da vidimo kako policija bez doze saosećanja čini stvari koje smo mogli videti samo u Orvelovom 1984, što znači da bi činili i još veće distopijske stvari da su dobili naredjenja za to.

Treba poštovati mere kako se virus ne bi širio, ali treba takodje i ostati racionalan, ne propisivati mere koje nemaju smisla i ne postati bezosećajna ljuštura prema drugim ljudima.

Slični postovi

PANIKA Vojska traga za teško naoružanim Vojnikom koji se odmetnuo nakon pretnji Političarima i Virusolozima

Nikola Milnovic

Superbogati zaradili dodatnih 195 Milijardi $ U Prvih 100 Dana Bajdenove Vlasti

Nikola Milnovic

CIA stoji iza Hakerskog napada za koji su okrivljeni Ruski hakeri?

Slobodan Milnovic
5 2 glasovi
Article Rating
Pretplati se
Obavesti o
0 Comments
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare
0
Voleli bismo da čujemo vaše mišljenje, molimo vas da pošaljete komentar.x
INFINITUM FORM Agencija