IDIOKRATIJA
Image default

Bela Kuća EVAKUISANA Zbog Misteriozne Supstance – Na Kraju Je To Bio KOKAIN

Uvrnut slučaj se upravo odigrao a skoro niko od medija to ne piše, inače Bela kuća je privremeno evakuisana  nakon što je u prostorijama pronađen sumnjivi paket sa belim prahom. Prah je bio pozitivan na kokain hidrohlorid, drogu koja izaziva veliku zavisnost i nije dozvoljena.

Američka tajna služba, koja je odgovorna za bezbednost predsednika i Bele kuće, navela je u saopštenju da je otkrila “nepoznati predmet” u kompleksu i preduzela mere predostrožnosti da očisti područje.

“Američki Službenici odeljenja uniformi tajne službe pronašli su nepoznati predmet u kompleksu Bele kuće“, navodi se u saopštenju. “Iz predostrožnosti, teren Bele kuće je evakuisan, a tim za “otrovne supstance” vatrogasne službe Vašingtona je reagovao.

U saopštenju nije precizirano gde je tačno predmet pronađen niti ko ga je tamo mogao ostaviti. Takođe nije otkriveno koliko je kokaina otkriveno niti da li je predstavljao “pretnju” predsedniku ili njegovom osoblju.

Evakuacija je zahvatila nekoliko oblasti oko Bele kuće, uključujući Ellipse, Lafajet park, 17. ulicu i Pensilvanija aveniju. Zatvaranje puteva izazvalo je prekide i zastoje u saobraćaju u centru grada.

Korisnici društvenih mreža iskoristili su priliku da se podsmevaju sinu predsednika Džoa Bajdena Hanteru Bajdenu, jer se on često povezuje sa korišćenjem nedozvoljenih supstanci.

Jako je zanimljivo kako niko od velikih medija i dalje ne piše o ovom bizarnom incidentu, stoga ocenite članak i ostavite dole komentar, kako biste podržali nezavisno izveštavanje.

Slični postovi

Iz Nepoznatih Razloga Uklonjen ISUS tokom sastanka G7

Nikola Milnovic

Makron želi vojsku u Ukrajini

Nikola Milnovic

Polovina američkih banaka ima potencijal za krizu?

Nikola Milnovic
5 2 glasovi
Article Rating
Pretplati se
Obavesti o
0 Comments
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare
0
Voleli bismo da čujemo vaše mišljenje, molimo vas da pošaljete komentar.x
INFINITUM FORM Agencija