IDIOKRATIJA
Image default

Ovo nećete videti na AMERIČKIM FILMOVIMA – Ulica Zombija

Iako SAD dugo godina predstavljaju taj famozni “američki san”, taj san deluje da se sve više menja u košmar.

Supersila broj jedan ima jedan veliki problem, sve je više ljudi koji doživljavaju beskućništvo koje se povećava širom zemlje. Situacija je došla to tako ozbiljnog nivoa da sve više gradova i država je usvojilo zakone kojima je zabranjeno živeti u šatorima i automobilima ili spavati na javnim mestima.

Medjutim i ovo je ništa za jedan komšiluk u Filadelfiji koji podseća na pravu epizodu serije “The Walking Dead”, gde se korišćenje droge može videti u sred bela dana, ulice su zatrpane špricevima i ljudima koji besciljno i beživotno lutaju ili stoje u mestu.

 

Susedstvo Filadelfije sa niskim primanjima preplavljeno je „zombijima“ koji hodaju u snu, jer predoziranje fentanila i „Trank Dope: sedativ za životinje pomešan sa fentanilom“ nastavlja da raste.

Vožnja ulicama bilo kog velikog grada može biti pomalo naporna zbog gustog saobraćaja i uskih ulica, ali kvart Kensington u Filadelfiji ima još veću prepreku i za vozače i za vladine zvaničnike: velike grupe zombi građana.

Kensington je poznat kao ‘nulta tačka’ za gradsku epidemiju droge, jer zavisnici nastavljaju da je koriste usred bela dana, ostavljajući ih da bezumno lutaju ulicama, pogrbljeni u stuporu, a često su onesvešćeni na ulici sa mnoštvom igli oko njih.

Jedna ulica je normalna a kada skrenete niz ulicu Šelburn bivate okruženi zavisnicima prekrivenim ćebadima ili su jednostavno ukočeni i tako stoje u mestu ko zna koliko dugo. Sve je totalno zapušteno da morate paziti gde se krećete i gde gazite jer postoji opasnost da možete zgaziti na igle, koje su nagomilane svuda.

Čudno je videti to u ekonomiji broj jedan, i čudno je videti kako se ništa ne poduzima po tom pitanju i kako filmovi čuvenog glamurnog Holivuda takodje ne prikazuju ovu stranu Amerike.

Svideo vam se članak? Ocenite ga i ostavite dole komentar kako bi pokrenuli što više korisnika na sajtu i na taj način doprineli nezavisnim vestima i zanimljivostima.

 

 

Slični postovi

Nike Podneo Tužbu Protiv Dizajnera Poznatog Repera Zbog Satanovih Patika

Nikola Milnovic

Kineski fuzioni reaktor za „veštačko sunce“ vredan 1 bilion dolara upravo je postao pet puta topliji od sunca

Nikola Milnovic

AUSTRALIJA I LOCKDOWN

Slobodan Milnovic
5 3 glasovi
Article Rating
Pretplati se
Obavesti o
0 Comments
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare
0
Voleli bismo da čujemo vaše mišljenje, molimo vas da pošaljete komentar.x
INFINITUM FORM Agencija