IDIOKRATIJA
Image default

Otkriveno: Francuska Elita Ide Na Tajne Večere a Narod Mora Poštovati Mere

Novinari u Francuskoj tajno su istraživali, te su ulazili  u tajne elitne zabave u luksuznim restoranima, uprkos raznim ograničenjima zbog Covid-19. Ovo je izazvalo bes kod naroda u Francuskoj.

Dok vas kritikuju svakog dana na televiziji te vas podsećaju na mere protiv pandemije, velike su šanse da ovo ne važi za neke ljude, koji mogu da rade šta god hoće. Ovo je makar otkriveno u Francuskoj od strane novinara, koji izgleda rade svoj posao, što je retko u današnjem cenzurisanom svetu.

Inace kanal M6 poslao je svoje novinare sa skrivenim kamerama u dva luksuzna restorana, koji je bio ispunjen gostima bez maski. Na snimku tajni novinar ulazi u privatni restoran sa zatvorenim prozorima i dočekuje ga konobar u belim rukavicama. Kako su dodali, “Kad prodjete kroz vrata, više nema Kovida”.

Postoji i drugi snimak koji prikazuje još jednu zabavu koja se održava u raskošnom okruženju sa velikim tapiserijama i pozlaćenim slikama. Gosti jedni druge pozdravljaju poljubcima u obraz.

Na snimku se čini da organizator tvrdi: “Ove nedelje sam večerao u dva ili tri restorana, takozvana tajna restorana, sa određenim brojem ministara.“ Kasnije je advokat organizatora ovih večeri izjavio, da se njegov klijent samo šalio kada je izjavio da su vladini ministri bili na ovim večerama.

Posle toga vladin portparol Gabriel Atal je rekao da su vlasti navodno mesecima istraživale izveštaje o ilegalnim okupljanjima i da je do sada identifikovano 200 osumnjičenih, kao i da će se oni suočiti sa velikom kaznom.

Zanimljivo je da ništa nisu učinili povodom toga, i tek kada su novinari počeli istraživati onda su navodno zasukali rukave da kazne svakog ko je prisustvovao ovim večerama. Ako su ministri u pitanju, da li će oni zaista odgovarati, jer znamo kakva je politika.

Ali ovo je Francuska, nije Balkan pa ko zna, medjutim svuda je politika ista.

Svideo vam se članak? Ocenite ga, Ostavite komentar i Zapratite IDIOKRATIJU i na youtube: 

 

Slični postovi

Nešto čudno zaista postoji oko Svetskog Ekonomskog Foruma i Velikog Reseta

Nikola Milnovic

Sin Čečenskog Predsednika prozvan novim Muhamedom Alijem nakon bizarnog boks meča

Nikola Milnovic

Odlazak Kentaro Miura: Autor Manga serijala “Berserk”

Slobodan Milnovic
5 1 glas
Article Rating
Pretplati se
Obavesti o
0 Comments
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare
0
Voleli bismo da čujemo vaše mišljenje, molimo vas da pošaljete komentar.x
INFINITUM FORM Agencija