IDIOKRATIJA
Image default

KINA JE REŠILA DA ODGOVORI NA AMERIČKU AGRESIJU!

Kina možda gradi više od 100 novih nuklearnih raketnih silosa u svojoj zapadnoj pustinji zbog navodne Američke agresije.

Američki izveštaji danas tvrde da Peking u velikoj meri jača svoj nuklearni arsenal iako ne mogu sa sigurnošću da potvrde isti, ali to ne bi bilo iznenađujuće, s obzirom na pretnju Vašingtona Pekingu i njegovo vojno jačanje u regionu. Ovo navode potrekupljuje i ekskluzivni izveštaj koji je objavljen u Vašingtonu Postu koji analizira satelitske snimke koji pokazuju kako Kina gradi interkontinentalne balističke rakete u svojoj severozapadnoj provinciji Gansu, tvrdeći da Kina priprema svoju „sposobnost drugog udara“ odnosno svoj nuklearni arsenal.

Peking predstavlja rastuću „nuklearnu pretnju“ za Sjedinjene Države, a portparol Pentagona John Supple rekao je CNN-u: „Brojni čelnici Ministarstva odbrane svedočili su i javno govorili o rastućim nuklearnim sposobnostima Kine, što smo mi očekujte da se tokom sledeće decenije udvostruče ili više “.

S druge strane, prokineski glasovi na Tvitteru brzo su odbacili nalaze izveštaja i tvrdili da su gradilišta u stvari vetroparkovi. Iako je teško verifikovati ove tvrdnje, naravno, takođe je važno imati na umu da je, osim američke histerije, kineski nuklearni arsenal “sićušan” u poređenju sa američkim (trenutno nekih 250 do 350 bojevih glava naspram 3.800) i da je usmerena samo u slučaju direktne ugroženosti Kineske Države.

Činjenica je da Sjedinjene Države nastoje da sve više opreme svoje saveznike, snažno ih naoružaju u antikineske koalicije, sprovode sve veći broj vojnih vežbi oko Indijskog i Tihog okeana i da vrše pritisak na sve nesigurnosti Kine. Peking će na ove izazove reagovati, ali to će učiniti, kao i uvek do sada, na suptilniji i manje otvoren način.

 

Slični postovi

Ruski Naučnici OŽIVELI drevno biće nakon što je bilo zaledjeno 24,000 GODINA

Nikola Milnovic

Tesla Najavljuje Pravljenje Humanoidnog Robota Koji Će Biti U Vašoj Kući (VIDEO)

Nikola Milnovic

Voditeljka BBC-a Preminula Zbog Komplikacija Nakon Kovid Vakcine

Nikola Milnovic
4.3 4 glasovi
Article Rating
Pretplati se
Obavesti o
1 Comment
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Kina u Fokusu

Dosta povrsno se poznaju prilike u komunistickoj Kini. Majstori u medijskoj manipulaciji i prikrivanju mnogih gadosti koje rade. Kina je ta koja vodi dosta agresivnu politiku. Kinezi su svoj odgovor celom zapadnom svetu poslali u obliku virusa….

1
0
Voleli bismo da čujemo vaše mišljenje, molimo vas da pošaljete komentar.x
INFINITUM FORM Agencija