IDIOKRATIJA
Image default

Visokopozicionirani radnik fabrike aviona priveden je u Moskovskoj oblasti zbog prenošenja tajnih informacija Ukrajini

Kako ruski mediji prenose u Podmoskovlju, službenici FSB-a uhapsili su visokog oficira jednog od avio-preduzeća Rusije, osumnjičenog za prenošenje tajnih informacija o ruskoj avio-tehnologiji u Ukrajinu. Ovo izveštava TsOS FSB.

Prema objavljenim informacijama, pritvorenik je, dok je bio na poziciji direktora upravljanja kvaliteta jedne od ruskih fabrika aviona, fotografisao fragmente crteža delova vojnih aviona, nakon čega ih je putem mesindžera poslao u Ukrajinu zaposlenom u Odeskoj avio-fabrici. Pritvorenik je imao pristup dokumentima sa oznakom “strogo poverljivo” po svom položaju, što je iskoristio.

Ruski FSB ne saopštava u kojoj fabrici je ovaj direktor radio i dalji detalji o njemu se ne otkrivaju. Na teritoriji Moskve i Moskovskog regiona postoji 11 preduzeća vezanih za avio industriju.

Njemu se predviđa kazna u vidu zatvora do 20 godina. Istražno-operativne radnje se nastavljaju na utvrđivanju mogućih saučesnika u krivičnom delu, kao i na utvrđivanju dodatnih činjenica o krivičnom delovanju pritvorenog lica.

Nadam se da uživate u objektivnim vestima sa svih strana, jer novinarstvo bi trebalo biti nepristrasno i objektivno.

Slični postovi

Zvezde Reklamiraju Nešto Bizarno (VIDEO)

Nikola Milnovic

BIBLIJSKI DOGADJAJI U KANADI!

Slobodan Milnovic

Ovo nećete videti na AMERIČKIM FILMOVIMA – Ulica Zombija

Nikola Milnovic
5 1 glas
Article Rating
Pretplati se
Obavesti o
0 Comments
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare
0
Voleli bismo da čujemo vaše mišljenje, molimo vas da pošaljete komentar.x
INFINITUM FORM Agencija