IDIOKRATIJA

Tramp svojim donorima objavio da bi BOMBARDOVAO KINU I RUSIJU da je bio predsednik

Bivši predsednik Donald Tramp navodno je iznosio ratoborne komentare na zatvorenim događajima za prikupljanje donacija – čak je rekao da bi “bombardovao” svetske sile, prema novom izveštaju.

Tramp, koji je držao spoljnu politiku na ivici izjavama poput obećanja da će doneti “vatru i bes” na Severnu Koreju koja je pretila SAD-u, navodno je izneo ovaj komentar apelujući na donatore da podrže njegovu kampanju, gde vodi protiv predsednika Džoa Bajdena u anketama.

“Na jednom događaju, sugerisao je da bi bombardovao Moskvu i Peking ako bi Rusija napala Ukrajinu ili Kina napala Tajvan, iznenađujući neke od donatora,” izvestio je Washington Post.

I Rusija i Kina su nuklearne sile, što je jedan od razloga zbog kojeg administracija Bajdena insistira da SAD neće slati trupe na teren u Ukrajinu, čak i dok pruža milijarde u smrtonosnom oružju i drugoj podršci.

Tramp je dugo pripisivao svoju oštru retoriku i neizvesnost u vezi sa svojim postupcima kao zaštitu. Rekao je da “inavazija Rusije na Ukrajinu nikada ne bi bila izvršena” da je on bio predsednik.

DailyMail.com je kontaktirao Trampovu kampanju za komentar o izveštenim izjavama.

Tokom svoje predsedničke funkcije, Tramp se hvalio svojom sposobnošću da se slaže sa liderima, uključujući ruskog predsednika Vladimira Putina i kineskog predsednika Si Đinpinga.

U izveštaju Vašington Posta je uključena Trampova izjava o spoljnoj politici usred niza grubih poziva koji su izgledali kao veza političke podrške sa njegovim obećanjem da će zaustaviti isticanje poreza za bogate Amerikance.

Trampov komentar oko pritvorenog novinara

Prošle nedelje je Tramp objavio: “Evan Gershkovich, novinar Wall Street Journala, koji je zadržan od strane Rusije, biće pušten gotovo odmah nakon izbora, ali definitivno pre nego što preuzmem dužnost. Biće KOD KUĆE, SIGURAN, I SA SVOJOM PORODICOM. Vladimir Putin, predsednik Rusije, će to uraditi za mene, ali ne i za bilo koga drugog, i NEĆEMO NIŠTA PLAĆATI!

Na CNN gradskom skupu u maju, Tramp je rekao o ratu u Ukrajini: “Rešiću taj rat u jednom danu, za 24 sata.”

Tramp je uveo tarife na kineske proizvode koje je administracija Bajden zadržala.

Administracija Trampa je podržavala Tajvan i vršila prodaju oružja.

“Verujem da će predsednik Tramp biti podržavan u vezi sa Tajvanom kada postane predsednik. Bio je u svom prvom mandatu,” rekao je bivši Trampov imenovanik James Gilmore, bivši guverner savezne države Virdžinija koji je bio Trampov ambasador u Organizaciji za bezbednost i saradnju u Evropi.

Slični postovi

Gadafijev Sin planira da se kandiduje za predsednika LIBIJE

Nikola Milnovic

Šta se to DEŠAVA u IZRAELU?

Nikola Milnovic

Sin Čečenskog Predsednika prozvan novim Muhamedom Alijem nakon bizarnog boks meča

Nikola Milnovic
0 0 glasovi
Article Rating
Pretplati se
Obavesti o
0 Comments
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare
0
Voleli bismo da čujemo vaše mišljenje, molimo vas da pošaljete komentar.x
INFINITUM FORM Agencija