IDIOKRATIJA
Image default

Kejt Midlton nakon što je nestala pojavila se sa izjavom da ima rak

Nakon što je nestala iz javnosti nedeljama,  počele su spekulacije da se  kovitlaju o njenom zdravstvenom stanju, uz neprekidne glasine i divlje teorije zavere koje se šire internetom.

Kejt je objasnila da joj je bilo potrebno vreme da se pomiri sa vestima i kaže svojoj deci, princu Džordžu (10), princezi Šarlot (8) i princu Luju (5), pre nego što je obavestila širi svet.

Rekla je: “Bilo je to neverovatno teških meseci za celu našu porodicu, ali imala sam fantastičan medicinski tim koji se odlično brinuo o meni, na čemu sam veoma zahvalna.

„U januaru sam bila podvrgnuta velikoj operaciji abdomena u Londonu i tada se mislilo da je moje stanje nekancerozno.

„Operacija je bila uspešna. Međutim, testovi nakon operacije otkrili su da je rak bio prisutan. Zbog toga je moj medicinski tim savetovao da se podvrgnem kursu preventivne hemoterapije i sada sam u ranoj fazi tog lečenja.

Hvaleći svog muža kao „odličan izvor utehe i utehe“, Kejt je rekla: “Trebalo mi je vremena da se oporavim od velike operacije da bih započela lečenje.

„Ali, što je najvažnije, trebalo nam je vremena da sve objasnimo Džordžu, Šarlot i Luisu na način koji im odgovara i da ih uverimo da ću biti u redu.

“Kao što sam im rekla, dobro sam i svakim danom postajem sve jača fokusirajući se na stvari koje će mi pomoći da izlečim; u mom umu, telu i duhu.”

Dirljivi video snimljen je u Vindzoru u sredu, a princezin glas je ponekad pukao od emocija tokom snimka. Podrazumeva se da je objavljen prvog dana uskršnjih školskih raspusta kako bi se deca zaštitila od pokrivanja zdravlja njihove majke.

Slični postovi

KINA JE REŠILA DA ODGOVORI NA AMERIČKU AGRESIJU!

CNN UHVAĆEN: Tajni Snimak Prikazuje Kako Tehnički Direktor Govori Nešto Neverovatno

Nikola Milnovic

Evropa Gori – Šta se dešava?

Nikola Milnovic
0 0 glasovi
Article Rating
Pretplati se
Obavesti o
0 Comments
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare
0
Voleli bismo da čujemo vaše mišljenje, molimo vas da pošaljete komentar.x
INFINITUM FORM Agencija