IDIOKRATIJA
Image default

Savetnik Bele kuće za Kovid: „Bog nam je dao dve ruke“ za vakcine protiv Kovida i gripa

“Zaista verujem da nam je zato Bog dao dve ruke, jednu za vakcinu protiv gripa, a drugu za vakcinu protiv KOVID-a“, rekao je koordinator Bele kuće za Kovid odgovor dr Ašiš Dža na brifingu u utorak dok je predstavljao javnost o novim, Omikron specifičnim vakcinama boosterima.

Na brifingu su takođe bila poznata lica kao što su dr Entoni Fauči iz Nacionalnog instituta za alergije i infektivne bolesti, dr Rošel Valenski iz Centra za kontrolu bolesti i Ksavije Besera, sekretar za zdravstvo i ljudske usluge.

Džaova teološka pošalica ljudske anatomije predstavljena je kao šala, ali s obzirom na njegovu kompaniju i poslodavca, moglo bi vam biti oprošteno što ste Dža shvatili doslovno kako prenose neki mediji.

Novinar sajta nationalreview govori sledeće o ovom slučaju: I ja i National Reviev institucionalno smo bili snažni zagovornici vakcina protiv Covid-a, koje su spasile veliki broj života i omogućile povratak na neki privid normalnosti. Međutim, zagovaranje vakcine od strane Bajdenove administracije može se pošteno opisati kao proizvod religiozne dogme – uverenja da je ljudsko telo dizajnirao sam Božanski Stvoritelj da prihvati vakcine protiv koronavirusa što je više moguće – a ne kao medicinsko istraživanje.

Predsednik amerike Džo Bajden kako novinar ovog sajta naglašava je 21. jula 2021. izjavio da „nećete dobiti Kovid ako imate ove vakcine“. Tačno godinu dana kasnije, Bela kuća je objavila da je njen stanar — ne dve, ne tri, već četiri vakcinacije kasnije — zaražen virusom.

 

Slični postovi

Odlazak Kentaro Miura: Autor Manga serijala “Berserk”

Slobodan Milnovic

Izručenje Džulijana Asanža iz Velike Britanije u SAD odobrio je ministar unutrašnjih poslova

Nikola Milnovic

Ovo je 10 Najmoćnijih zemalja na Svetu/ Lista 2021 godine

Slobodan Milnovic
5 2 glasovi
Article Rating
Pretplati se
Obavesti o
0 Comments
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare
0
Voleli bismo da čujemo vaše mišljenje, molimo vas da pošaljete komentar.x
INFINITUM FORM Agencija