IDIOKRATIJA
Image default

Muškarci u velikom problemu zbog devojaka koje su VEŠTAČKA INTELIGENCIJA

Često u današnje doba se zanemaruju muški problemi koji su ogromni, mentalno stanje muškaraca se zanemaruje, ogromna stopa samoubistava kao i borba sa samoćom. Svaki put kada bi muškarac predstavio svoje probleme on bi bio okarakterisan kao slaba individua jer muškarcima je nametnuto da ćute i budu “muško”, a kada bi pokušali da pričaju dobili bi etiketu da su dugo uživali da budu glavni u “hijerarhiji”, i da zbog njihove “toksične muškosti”, nemaju prava glasa.  Od filmova do različitih emisija već decenijama uvek su ti muškarci koji moraju da se promene kako bi usrećili suprotan pol, na kraju ostaje pitanje kada se zaista promene da li to bude za njihovo dobro. U poslednje vreme muškarci su na još jednom velikom udaru i to zbog veštačke inteligencije, stoga ostaje pitanje, da li neko namerno “slabi” mušku populaciju i da li im to ide u korist, evo o čemu se radi.

 

Porast devojaka virtuelne veštačke inteligencije (AI) omogućava tihu epidemiju usamljenosti u čitavoj generaciji mladića. To takođe ima ozbiljne posledice po američku budućnost.

Kako nešto što izgleda tako smešno – virtuelna AI devojka – izaziva buduću krizu među Amerikancima? Pa, sa milionima korisnika, aplikacije su stvorile virtuelne devojke koje razgovaraju sa vama, vole vas, omogućavaju vam da živite svoje erotske fantazije i naučite, putem podataka, tačno šta volite, a šta ne, stvarajući „ savršen” odnos.

Ove virtuelne devojke se čak mogu zasnivati na stvarnim ljudima. Jedna influenserka je napravila bota sa veštačkom inteligencijom po imenu Carin, a zatim stekla preko 1.000 korisnika (tj. pravih momaka) za manje od nedelju dana i listu čekanja od više od 15.000 ljudi.

AI devojka može zvučati primamljivo. Možete da se povežete sa super zgodnom devojkom koja vas sluša i ceni, 24/7. Osim izbora fizičkih atributa, do veličine njenog zadnjeg dela, možete odabrati njenu ličnost. Više volite „vruće, smešno i smelo“? To je ono što će ona biti. Ili ako je „slatka, stidljiva i skromna“ više vaša šolja čaja, ona vas pokriva.

Da, ovo su pravi atributi koje možete da otelotvorite u svojoj AI devojci. I da budemo jasni, ovo nisu interakcije chatbot-a koji seku kolačića. Po definiciji, veštačka inteligencija uči iz vaših reakcija i sposobna je da vam svaki put pruži tačno ono što želite da čujete ili vidite. I došli su u pravo vreme da umire tihu epidemiju usamljenosti koja pogađa ovu generaciju mladića.

Pogledajmo teške brojeve. Više od 60 odsto mladih muškaraca (18-30 godina) su slobodni, u poređenju sa samo 30 odsto žena istog uzrasta. Svaki peti muškarac kaže da nema nijednog bliskog prijatelja, što je broj koji se učetvorostručio u poslednjih 30 godina. Količina društvenog angažmana sa prijateljima opala je za 20 sati mesečno tokom pandemije i još uvek se smanjuje.

Ovi mladići su usamljeni i to ima realne posledice. Oni biraju devojke sa veštačkom inteligencijom umesto pravih žena, što znači da nemaju veze sa pravim ženama, ne žene ih i onda nemaju i odgajaju bebe sa njima. Americi su očajnički potrebni ljudi da imaju više beba, ali svi znaci ukazuju na manje veza, manje brakova i manje beba. U SAD je 2023. godine bilo 600.000 manje rođenih u odnosu na pre 15 godina. Broj dece po ženi smanjen je za više od 50 odsto u poslednjih 60 godina.

Dobrodošli u novi svet, gde je sve društvenim mrežama postalo previše dostupno, brakovi su nikakvi, nikakve moralne vrednosti, niko nikog više neće da trpi ni sekund, filmovi za odrasle dostupni jednim klikom uništavaju naš mozak, muškarci više neće da se trude jer trud je izgubio smisao jer se sve ovo dogadja što smo prvobitno napisali.

 

Slični postovi

Misteriozni cunami koji se proširio svetom 2021. Godine konačno može biti objašnjen

Nikola Milnovic

Anonimusi ZAPRETILI Ilonu Masku (VIDEO)

Nikola Milnovic

Kako je Djoković Poljuljao Premijera Australije Pred Izbore

Nikola Milnovic
0 0 glasovi
Article Rating
Pretplati se
Obavesti o
1 Comment
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Ajn

Nemam ideju sta na ovo reci osim toga da je to sto se desava u svijetu zastrasujuce.

1
0
Voleli bismo da čujemo vaše mišljenje, molimo vas da pošaljete komentar.x
INFINITUM FORM Agencija