IDIOKRATIJA
Image default

Kako je devojka na OnlyFans-u zaradila 60.000 dolara na ‘maratonskom’ strimu

Sledi nova vast iz rubrike “bizarno”, i neverovatno je da mediji pišu o ovome. Inače devojka pod imenom Brice Adams i njen tim kreiraju sadržaj za odrasle na OnlyFans-u.

Izgradila je posao koji zarađuje milione pretplatama i nedavno je počela da emituje uživo.

U septembru je samo jedan od njenih strimova uživo doneo skoro 60.000 dolara. Evo njene strategije za uspeh.

Brajs Adams i njen tim su izgradili imperiju na OnlyFans-u u poslednje dve godine.

Adamsova, koja koristi umetničko ime da zaštiti svoju privatnost, prikupila je preko milion obožavalaca na tri računa OF, ima kompaniju sa 24 zaposlena i 2022. završila sa prihodima od preko 6,4 miliona dolara.

Na početku godine, rekla je za Insajder da je jedan od njenih ciljeva za 2023. bio da više eksperimentiše sa strimingom uživo – i “bilo je jednostavno spektakularno”, rekla je.

Adams i njen tim počeli su povremeno da emituju uživo 2021. godine, prvenstveno da bi prikupili novac za dobrotvorne svrhe. I dalje ih radi u dobrotvorne svrhe, ali je nedavno počela da uvodi više profitnih strimova uživo.

Kao i druge funkcije na platformi, strimovi uživo mogu biti besplatni za postojeće pretplatnike koji plaćaju ili zahtevaju dodatnu naknadu za pristup.

Nakon nekih pokušaja i grešaka, Adams se odlučila za striming uživo koji je bio besplatan za pretplatnike i odvijao se istovremeno na njena tri OnliFans naloga, tako da su svi njeni pretplatnici imali pristup njima, uključujući i one koji su se pretplatili na besplatni. Druga dva su 7 dolara mesečno i 30 dolara mesečno. Svaka stranica nudi svoje pogodnosti. Na besplatnom nalogu gotovo sav sadržaj za odrasle treba kupiti uz doplatu, dok plaćeni nalozi uključuju neke video zapise i fotografije uz pretplatu.

Dok čitam strane medije kako pišu o ovoj priči kao da daju scenario mladim devojkama šta da rade i kako da zaradjuju, stoga ako im je cilj da još veći broj mušaraca bude usamljen, da brakovi propadnu, i da nemamo više dece, onda im dobro ide.

Još jedan dokaz da se reklamira ovakva zarada umesto edukacije i motivisanja devojaka da rade na svojoj edukaciji, i školovanju je i izjava devojke koja se bori za UFC.

Pejdž VanZant zarađuje više novca na OF-u nego u UFC-u.
“Mislim da sam zaradila više novca za 24 sata na OnlyFans-u nego u celoj svojoj borilačkoj karijeri zajedno“, rekla je VanZant tokom nastupa u podkastu „Onli Stans Shov“.

Da, dobro ste je čuli. Pejdž VanZant tvrdi da je zaradila više novca u jednom danu na OF-u nego u celoj njenoj UFC karijeri.

Kako mediji pišu: “To je suludo impresivno jer je VanZant navodno zaradila 564.500 dolara boreći se za Danu Vajta. Ako je to napravila u jednom danu na OF, onda je mnogo bogatija nego što bi ljudi mogli da shvate.”

Šta je tu impresivno pitam ja medije?

Slični postovi

Ako se ponovo pojave mere povodom pandemije, hoćete ih poštovati?

Nikola Milnovic

Koliko novca je dobila Ukrajina? Više nego ruski vojni budžet

Nikola Milnovic

TERMINATOR POSTAO STVARNOST: Naučnici stvaraju humanoidnog robota koji menja oblik

Nikola Milnovic
5 2 glasovi
Article Rating
Pretplati se
Obavesti o
0 Comments
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare
0
Voleli bismo da čujemo vaše mišljenje, molimo vas da pošaljete komentar.x
INFINITUM FORM Agencija