IDIOKRATIJA
Image default

MISTERIOZNA RUPA u Meksiku Nastavlja da raste i predstavlja opasnost za mnoge

Ova misteriozna rupa je sada  veća od fudbalskog igrališta i čak je jednom zarobila dva psa u svojoj dubini, ali ne brinite psi su spašeni.

 

Ogromna rupa prečnika oko 60 metara pojavila se na poljima poljoprivrednika u centralnom Meksiku, preteći da će progutati obližnju kuću.

Ova bizarna pojava se nalazi u mestu Santa Marija Zakatepek, država Puebla, i duboka je oko 20 metara, rekao je guverner države Migel Barbosa Huerta na konferenciji za novinare u ponedeljak.
Barbosa je rekao da je porodica koja živi blizu rupe evakuisana. Do sada niko nije povređen, ali guverner je upozorio lokalno stanovništvo da se klone tog područja..

Ono što je neverovatno kada se rupa prvi put pojavila imala je prečnik od samo pet metara, medjutim za samo nekoliko sati prerasla je u ovo čudovište.

Beatris Manrike sekretarka za zaštitu životne sredine meksičkog regiona je izjavila: „Mislimo da bi to mogla biti kombinacija dva faktora: omekšavanja polja, obrađivalo se celo područje, kao i vađenja podzemnih voda koje omekšavaju podzemlje“.

Zvaničnici javnih tela, uključujući nacionalnu komisiju za vode, sada će izvršiti istragu o tome šta se dogodilo. Ovaj proces uključuje studije tla i mogao bi trajati do 30 dana.
Rupa se prvi put pojavila u prošlu subotu i ispunjena je vodom koja se neprestano kreće.

Neki stanovnici veruju da je rupa rezultat prekomernog vađenja podzemnih voda u fabrikama ili fabrikama za flaširanje vode u tom području. Medjutim ono što je zanimljivo dno rupe je ispunjeno vodom za koju se čini da ima jake struje, a Nacionalni ured za civilnu odbranu rekao je da stručnjaci misle da je to uzrokovano nečim poput podzemne reke.

Pozivajući se na rizik od dodatnih preloma zemlje, vlasti su upozorile ljude da se drže podalje od ovog mesta, a pravo je pitanje koliko ova rupa može da se širi.

Svideo vam se članak? Ocenite ga, Ostavite dole komentar i zapratite IDIOKRATIJU i na youtube: 

 

Slični postovi

Iran Izjavljuje: Došlo do terorističkog napada na Nuklearno postrojenje

Nikola Milnovic

Amerika gubi konce: Gradonačelnik Čikaga nudi intervjue SAMO novinarima „crnih ili smeđih“ zbog RAZNOLIKOSTI

Slobodan Milnovic

Osude Iz Celog Sveta Zbog Zatvaranja Službe Od Strane Londonske Policije Uoči Velikog Petka

Nikola Milnovic
5 2 glasova
Article Rating
Pretplata na bilten
Obaveštenja o
0 Comments
Umetnute povratne informacije
Prikaz svih komentara
0
Voleli biste svoje misli, molim vas da prokomentarišete.x
()
x
INFINITUM FORM Agencija