IDIOKRATIJA
Image default

MISTERIJA: Zašto Ove Mape od pre 500 godina prikazuju SAHARU sa Rekama

Sahara je inače najveća vruća pustinja na svetu, obuhvata površinu od 9.200.000 km što se može uporediti sa površinom cele Amerike ili Kine.

Sahara obuhvata većinu severne Afrike, izuzev plodne regije na obali Sredozemnog mora, Atlaskih planina Magreba i doline Nila u Egiptu i Sudanu. Ona se proteže od Crvenog mora na istoku i Mediterana na severu do Atlantskog okeana na zapadu, gde se pejzaž postepeno menja iz pustinje na priobalne ravnice. Na jugu je ograničena Sahelom, pojasom polupustinjske tropske savane oko doline reke Niger i regije Sudan u podsaharskoj Africi.

Sahara se može podeliti na nekoliko regija, uključujući: zapadnu Saharu, centralne ahagarske planine, planine Tibesti, airske planine, pustinju Tenere i Libijsku pustinju.

Kao što možete da vidite mapu, Sahara je ogromna i ne možete videti neku reku da prolazi kroz ovaj surovi pejzaž, medjutim kako sam pretraživao pronašao sam mnoštvo mapa koje nisu starije više od 500 godina i one pokazuju nešto uvrnuto.

Te mape pokazuju kako je Sahara bukvalno prekrivena rekama, zajedno sa jednom rekom koja skoro skroz dolazi do Nila sto je prosto neverovatno i danas tako nešto ne možemo videti. Pogledajte dole ceo video u kojem sam analizirao i pretraživao ovu misteriju.

 

 

 

Slični postovi

Guverner Floride Obećao Da Će Banovati COVID PASOŠE

Nikola Milnovic

Ovo je ČUDNO – Ista NLO Paranoja Se Odvijala u Americi tokom DRUGOG SVETSKOG RATA

Nikola Milnovic

MISTERIJA: Doktori istražuju misterioznu bolest u Kanadi koja napada mozak

Nikola Milnovic
5 1 glas
Article Rating
Pretplati se
Obavesti o
0 Comments
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare
0
Voleli bismo da čujemo vaše mišljenje, molimo vas da pošaljete komentar.x
INFINITUM FORM Agencija