IDIOKRATIJA
Image default

Čovek koji je nestao pre 26 godina pronadjen u komšijinom podrumu (VIDEO)

Alžirac je pronađen živ u podrumu svog komšije nakon što je bio nestao pre 26 godina.

Porodica Omara Bin Omrana, koji je nestao u Đelfi u Alžiru 1998. godine, bila je sigurna da je ubijen tokom građanskog rata u Alžiru, decenijskog sukoba između vlade i islamističkih grupa od kraja 1991. do 2002. godine. Bin Omran sada ima 45 godina. pronađen je samo 200 metara od mesta gde je odrastao, spašen iz podruma skrivenog ispod poda prekrivenog senom u kući njegovog komšije.

 


Navodnog otmičara, 61-godišnjeg vratara, policija je privela nakon što je pokušao da pobegne sa lica mesta. Optužen je da je Bin Omrana držao u zatočeništvu i ubio njegovog psa, jer je često odlazio u blizini lokacije na kojoj je bio sakriven njegov vlasnik.

Prema rečima jednog sudskog zvaničnika, kancelarija javnog tužioca primila je pritužbu od neidentifikovanog izvora, navodno brata osumnjičenog, u kojoj se tvrdi da je muškarac sakriven u oboru u kući.

Zvaničnik je izjavio: “Žrtva Omar Bin Omran, star 45 godina, pronađen je 12. maja u 20 časova po lokalnom vremenu u podrumu svog komšije.“Prema izveštajima lokalnih medija, Bin Omran je nakon spašavanja rekao da je često posmatrao svoju porodicu iz daljine, ali nije mogao da traži pomoć, verujući da je pod “čarolijom” koju je bacio njegov otmičar.

Njegova majka, koja je čvrsto verovala da je njen sin još živ, preminula je 2013. godine ne znajući njegovu pravu sudbinu.Istraga o ovom šokantnom slučaju se nastavlja, a Bin Omran dobija i medicinsku i psihološku negu. Vlasti su obećale da će se “počinitelj ovog gnusnog zločina” suočiti sa “teškim” posledicama.Porodice žrtava rata u Alžiru i dalje traže pravdu za svoje nestale i preminule rođake. Sukob je odneo oko 200.000 života, a procenjuje se da je tokom sukoba oteto do 20.000 osoba.

Slični postovi

Tigar vs Lav – Kako su Rimljani testirali ko je JAČI? (VIDEO)

Nikola Milnovic

Zašto Ilon Mask smatra da može doći do kolapsa populacije?

Nikola Milnovic

Guverner Floride Obećao Da Će Banovati COVID PASOŠE

Nikola Milnovic
0 0 glasovi
Article Rating
Pretplati se
Obavesti o
0 Comments
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare
0
Voleli bismo da čujemo vaše mišljenje, molimo vas da pošaljete komentar.x
INFINITUM FORM Agencija