IDIOKRATIJA
Image default

BIBLIJSKE SCENE: Najezda Miliona Miševa u AUSTRALIJI

U Australiji trenutno dolazi do scene, koju mnogi uporedjuju sa biblijskim dogadjajima. Milioni miševa gotovo ratuju u istočnom delu te zemlje, nanoseći ogormnu štetu farmama, jedući useve i napadajući silose za žito. Ali to nije sve, po snimcima miševi sada ulaze u kuće, a ljudi ih nalaze u svojim krevetima i to u ogromnom broju.

Bizarne scene u Australiji, glodari su se čak našli u bolnicama, školama i primorali su supermarkete da hranu stavljaju u zatvorene kontejnere. Video zapisi objavljeni na društvenim mrežama naglasili su ogromnu veličinu problema sa hiljadama miševa viđenih kako se vrzmaju po farmama.

Poljoprivrednici u Australiji moraju noge svojih kreveta staviti u kante s vodom kako bi zaustavili miševe da ih grizu dok spavaju.

Problem je bio uglavnom u Novom Južnom Velsu, ali se sada proteže na Kvinslend i Viktoriju, sa raznim drugim žarištnim tačkama. Ksavijer Martin, farmer iz Liverpulskih ravnica Novog Južnog Velsa je izjavio: “miševima ponestaje hrane te oni kanibalizuju jedni druge, zbog čega zna doći do pada njihovog broja, ali na drugim mestima jednostavno apsolutno eksplodiraju u broju i to ih ne bude hiljadu, vec milijardu.

Razmere problema navele su nacionalnu vladu da zatraži hitnu dozvolu za dodelu otrova zvanog bromadiolon za upotrebu. Međutim, ekolozi su upozorili da to može naštetiti drugim životinjama, poput orlova, koje jedu miševe.

Kada se ovako nešto dogodi, to nas tera da se zapitamo da li je došlo do uništenja lanca ishrane, jer sve je savršeno balansirano u prirodi. Ipak ovih dana mi više brinemo o lošim navodnim snimcima NLO-a nego o prirodi i životinjama koje nas okružuju.

ZAPRATITE IDIOKRATIJU I NA YOUTUBE: 

Slični postovi

Ruski Naučnici OŽIVELI drevno biće nakon što je bilo zaledjeno 24,000 GODINA

Nikola Milnovic

Novine NAPALE Guvernera jer je zabranio pravljenje Kovid Pasoša

Nikola Milnovic

USKORO IZLAZI PENTAGONOV NLO IZVEŠTAJ – SVI ŽELJNO IŠČEKUJU

Nikola Milnovic
5 2 glasova
Article Rating
Pretplata na bilten
Obaveštenja o
0 Comments
Umetnute povratne informacije
Prikaz svih komentara
0
Voleli biste svoje misli, molim vas da prokomentarišete.x
()
x
INFINITUM FORM Agencija