IDIOKRATIJA
Image default

Mark Zakerberg ujedinio internet i postao predmet ismevanja nakon novog KLIPA (VIDEO)

Kako kažu šale sa interneta, biće potrebno nešto što će nam obrisati sećanja na ovaj video, koji je za mnoge toliko bizaran i predstavlja transfer blama. Ovo nije prvi put da to čini Zakerberg, a ovoga puta je izbacio video kako klizi iznad vode kao ždral pred mitarenje, sa sve američkom zastavom kako bi proslavio Dan nezavisnosti.

Jednominutni video koji je objavljen u nedelju na njegovom Instagram nalogu, prikazuje kako Zakerberg klizi verovatno jezerom pomoću daske za surfanje na hidrogliserima (nadam se da vlasnik tv Pink Mitrović neće ovo videti).

Držao je kao pravi patriota američku zastavu a u pozadini se čula pesma od Džon Denvera – Take me home, country roads. Ova pesma je iz 1971. godine, i peva o seoskim putevima i Virdžiniji što je za mnoge prava tradicionalna američka pesma, stoga na ovaj način Zakerberg je verovatno pokušao da se poistoveti sa “običnim” ljudima, ali kao i obično to mu nije uspelo, već je postao predmet ismevanja.

Zakerberg je svima ipak čestitao 4. jul ili ti Dan nezavisnosti. Mnogi na internetu se šale sada, a oni koji su podelili ovaj video se izvinjavaju što ga ljudi moraju gledati.

 

Ovo je dodalo ulje na vatru što se tiče komentara koji govore kako smo gotovi jer su androidi sada naučili da skijaju na vodi.

Ne znam ko je PR menadžer Zakerbergu, ali ko god da je, učionio je dobar posao ako je hteo tvorca fejsbuka prikazati na najuvrnutiji način, toliko novca i uticaja a ne znaju se poistovetiti sa ljudima, što je možda i česta odlika superbogatih, jer prestanu da budu okruženi “običnim” ljudima.

Svideo vam se članak? Ocenite ga, Ostavite komentar, i zapratite IDIOKRATIJU i na youtube: 

Slični postovi

Ruska Posada Slučajno Ugledala i Spasila PSA Sa Leda ARKTIKA (VIDEO)

Nikola Milnovic

Nešto Se Dešava: Papa poslao lično pismu Džulijan Asanžu

Nikola Milnovic

Zašto Sanjamo Uvrnute Snove – Nova Teorija nam sugeriše nešto NEVEROVATNO

Nikola Milnovic
5 2 glasova
Article Rating
Pretplata na bilten
Obaveštenja o
0 Comments
Umetnute povratne informacije
Prikaz svih komentara
0
Voleli biste svoje misli, molim vas da prokomentarišete.x
()
x
INFINITUM FORM Agencija