IDIOKRATIJA
Image default

Došlo vreme da vam političari uče decu kako treba Živeti – Bizarna Animirana Serija Mišel i Baraka Obame

Barak i Mišel Obama predstavili su svoj najnoviji politički projekat: animiranu muzičku seriju koja decu podučava vrlinama američkog građanstva, koja nekako podseća na indoktrinaciju dece oko toga kako treba sistem da se poštuje.

Netflik je na čelu njihove predstojeće animirane serije izabrao Baraka i Mišel Obamu na novu poziciju moći.

Njih dvoje su u sredu najavili da su za ovu striming platformu proizveli “Mi Ljudi”, televizijsku seriju od 10 epizoda čiji je cilj obrazovanje dece sa  državnim lekcijama iz Sjedinjenih Država.

Tokom svih trominutnih muzičkih spotova, Barak i Mišel su angažovali izvođače HER, Adama Lamberta,  Britani Hovard, Bebe Rekša, Andra Dai, pesnikinju Amandu Gorman i brojne druge. Oni će izvoditi originalne pesme i kompozicije koje će predstavljati svaki narativ neke priče.

U saopštenju za štampu serijal se navodi kao „bujan poziv na akciju za sve da preispitaju građane kao živu i dišuću stvar i da preoblikuju svoje razumevanje šta vlada i građanstvo znače u savremenom svetu“.

Teme pesama i pratećih video zapisa uključuju poreze, glasanje, državljanstvo, aktivizam, Kongres i još mnogo toga.

Ovo se niko ne pita ali zanimljivo je da decu od malena pokušavaju odmah učiti politikom i važnosti glasanja na izborima, na kojim se retko šta menja.

Kako su rekli ovo predstavlja: „bujan poziv na akciju za sve da preispitaju građane kao živu i dišuću stvar i da preoblikuju svoje razumevanje šta vlada i građanstvo znače u savremenom svetu“. Da li odmah žele da mlade uvere kako vlast brine samo o njima i kako je zakon pravedan za sve.

Kako je jedan komentar rekao.. da li će i mlade podučavati o drugim važnim vladinim funkcijama, poput toga kako stvoriti lažnu dobrotvornu organizaciju za pranje novca, kako iskoristiti svoj status i veze za finansijsku dobit, kako se ne možete lečiti ako nemate mnogo novca.

Videćemo takodje da li će izaći i animirana serija o demokratiji u Libiji.

 

Slični postovi

Kompanija Prodaje Sex Robote Sa Kloniranim Licem Mrtvog Partnera

Nikola Milnovic

Nema toplih tuševa, uličnih rasveta – Kako se Evropa bori da smanji potrošnju energije

Nikola Milnovic

Anonimusi ZAPRETILI Ilonu Masku (VIDEO)

Nikola Milnovic
0 0 glasovi
Article Rating
Pretplati se
Obavesti o
0 Comments
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare
0
Voleli bismo da čujemo vaše mišljenje, molimo vas da pošaljete komentar.x
INFINITUM FORM Agencija