IDIOKRATIJA
Image default

Djavolje patike se povlače iz proizvodnje nakon Nike Tužbe

Kompanija koja je prodavala modifikovane Nike patike sa tematikom Satane, povučene su iz prodaje, nakon tužbe kompanije Nike.

Kompanija MSCHF poznata po svojim uvrnutim proizvodima, nedavno je šokirala mnoge zbog novih modifikovanih Nike djavoljih patika. Oni su inače iskoristili čuveni model Nike Air Max 97, te su u njega ubacili ljudsku krv, pentagrame, obrnuti krst, citat iz Biblije u kojem se spominje pad Satane a sve je to reklamirao poznati reper Lil Nas X.

Patike su predstavljale ograničenu seriju od 666 komada, i prodavale su se za 1,018 dolara. Tada je došlo do velikog pritiska javnosti koji su bili zgroženi sa ovima patikama, a ubrzo je Nike reagovao tužeći kompaniju zbog povrede žiga, tačnije Nike je tvrdio da oni nisu učestvovali u ovoj kampanji, niti su dali prava za istu.

U svojoj tužbi kompanija je zahtevala da MSCHF uništi sve preostale Satanske patike u svom posedu, kao i sve druge modifikovane proizvode koji nose njegov logotip. Kompanija MSCHF je ponudila dobrovoljni opoziv patika, i ponudila je kupcima pun povraćaj novca.

Izgleda da serije nisu dovoljno popularizovale “palog andjela” da bi ovako nešto prošlo, što znači da mnogi ljudi i dalje danas imaju kritičko razmišljanje, koje je potrebno ovom svetu.

Svideo vam se članak?  možete oceniti članak, a dole ostaviti komentar, takodje zapratite IDIOKRATIJU i na youtube:

Slični postovi

Ukrajinski Gradonačelnik PREDAO grad Rusima – Vrtići i Škole od sutra normalno rade

Nikola Milnovic

Naučnici su otkopali BAKTERIJE KUGE stare 5000 godina koje su prouzrokovale Crnu smrt iz lobanje davno umrle žrtve pandemije

Nikola Milnovic

Odakle je zaista potekao VIRUS: Brojne zemlje nisu sigurne u izveštaj Svetske Zdravstvene Organizacije

Nikola Milnovic
5 5 glasovi
Article Rating
Pretplati se
Obavesti o
1 Comment
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Vahid Kršić

Povučena prodaja uz vraćanje para kupcima 😀 .

1
0
Voleli bismo da čujemo vaše mišljenje, molimo vas da pošaljete komentar.x
INFINITUM FORM Agencija