IDIOKRATIJA
Image default

Anonimusi ZAPRETILI Ilonu Masku (VIDEO)

Poznata hakerska grupa Anonimusi u novo videu zapretili su Ilonu Masku zbog njegovih odluka vezanih za kriptovalute, Grupa tvrdi da je Mask odlukama svoje kompanije i potezima na društvenim mrežama uništio živote ljudi koji su uložili u kriptovalute. 

Ilon Mask postao je najnovija meta hakerske grupe Anonimus. U novom videu koji obrađuje njegove nedela, Anonimusi su poslali upozoravajuće poruke izvršnom direktoru kompanije Tesla, optužujući ga za to da je svojim tvitovima uništio živote investitora u kriptovalute.

U videu koji sada obilazi internet, Anonimusi su prozvali Maska zbog njegovih nedavnih poteza povezanih sa tržištem kripto valuta. U videu se pominje da nedavni tvitovi Maska pokazuju očigledno nepoštovanje prosečne radne osobe i da su njegovi „ izlivi besa u javnosti“ likvidirali snove vrednih pojedinaca.

Takodje su izjavili da on pati od kompleksa superiornosti, kao i da je pažljivo stvorio svoju sliku u društvenim mrežama, ali da njegova prava ličnost polako izlazi na videlo.

Dalje su ga optužili da svoju moć koristi nad tržištima kripto valuta, i da je na arogantan način otišao daleko, posebno misle na njegov odnos sa Bitkoinom, čija je vrednost u poslednje vreme počela znatno da pada, nakon što je njegova kompanija Tesla odjednom izjavila da više neće moći da se kupuju tamošnji automobili sa ovom kriptovalutom.

U svom najnovijem video snimku oni su ciljali Elona, tvrdeći da je moć kojom on koristi tržišta kripto valuta i arogancijom otišao dovoljno daleko, posebno što se odnosi na Bitkoin, koji je nekontrolisano reagovao na Ilonove reči u poslednje vreme.

Jako je zanimljivo istaći iz prethodnog članka da je Mask u februaru objavio da će koristiti Bitkoin kao način plaćanja, tada je njegova kompanija Tesla kupila 1.5 milijardi dolara u bitkoinima, tako su znali unapred da će vrednost bitkoina porasti i tada su zaradili.

Samo dva meseca nakon ovog poteza on odjednom objavljuje da obustavljaju bitkoin kao način plaćanja, zbog navodne zabrinutosti za životnu sredinu, a takodje je izjavio gle čuda da radi sa osnivačima druge kriptovalute “dogecoin” kako bi ga poboljšali.

Dogecoin je po njemu osmišljen kako bi se satirizao bitkoin koji je često nazivan “narodskom kriptovalutom”.

Ne zna se koje bi akcije Anonimusi mogli pokrenuti protiv Maska ali su izjavili da “Ilon nije prijatelj običnom čoveku”. Naravno mnogi se još pitaju da li je zaista ova hakerska grupa uputila ovu poruku.

Ukoliko želite da čujete nešto više o Anonimusima, pogledajte video: 

 

Slični postovi

Amerika Istražuje Moguće Misteriozne Energetske Napade Nepoznatim Oružjem

Nikola Milnovic

Zbog vidjanja NLO-a vazdušni prostor iznad Sankt Peterburga je zatvoren (AVIONI PODIGNUTI)

Nikola Milnovic

Oružje Budućnosti: Rusija je pokrenula masovnu proizvodnju Autonomnih Ratnih Robota

Slobodan Milnovic
5 3 glasovi
Article Rating
Pretplati se
Obavesti o
0 Comments
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare
0
Voleli bismo da čujemo vaše mišljenje, molimo vas da pošaljete komentar.x
INFINITUM FORM Agencija