IDIOKRATIJA
Image default

Uvrnuto Propagiranje: Izlazi Diznijev Film Cruella iz 101 Dalmatinca koja sada predstavlja glavnu ulogu

Svi smo mi gledali crtani 101 Dalmatinac, i svi smo mi mrzeli famoznu Zlicu (Cruellu), koja ima plan da ubija štence kako bi napravila kaput. Ovoga puta deluje da Dizni u stilu filma Maleficent (Grdana) u kojoj glumi Andželina Džoli, pokušava da je predstavi u drugačijem svetlu.

Kada je izašao novi trejler filma Cruella, mnogi su se pitali kako će moći voleti takvog negativca koji ubija kučiće. Film će prikazati njenu prošlost i kako je postala takva, a mnogi misle da će tako pokušati da stvore osećaj simpatije kod gledalaca.

Glavnu ulogu glumi Ema Tompson, i ceo taj koncept filma podseća na film Džoker.  Jako je zanimljivo kako već godinama okreću stvari, ono što je bilo loše i zlo sada predstavljaju kao neshvaćeno i dobro. Sama Grdana je prikazana kao zla veštica u crtanom filmu ‘Uspavana Lepotica’ a u Diznijevom filmu ona ja prikazana u totalno drugačijem svetlu, kao neshvaćena i dobra, naravno stavili su joj i ogromne rogove stoga ne moramo se čuditi ukoliko i samog Satanu predstave u tom svetlu.. oh pardon to su već učinili u seriji Lucifer.

Poređenja sa Džokerom su se odmah pojavila, a Tvitter je bio podeljen u pogledu toga da li je Cruella izgledala isplativo ili ne. Iako su se većina složili da estetika izgleda zabavno, ipak neprekidna parada Diznijevih nastavaka i prednastavaka ostavlja mnogima dosadan osećaj.

Mnogi se pitaju kada će filmska industrija doći sa novim idejama u kojim neće reklamirati konstantno politiku i ideologiju koju stalno pokušavaju predstaviti deci. U Snežani i sedam patuljaka problem im je što je princ poljubio Snežanu, ali zato veštica sa rogovima je ipak neshvaćena dobra osoba.

Ukoliko vam se svideo članak, dole ga ocenite, ostavite komentar i zapratite IDIOKRATIJU na youtube: 

 

 

Slični postovi

Ovo nije Teorija Zavere: Pentagon Predstavio Mikročip Koji Detektuje Kovid

Nikola Milnovic

Oružje Budućnosti: Rusija je pokrenula masovnu proizvodnju Autonomnih Ratnih Robota

Slobodan Milnovic

Američki medij izbacio reč ‘muškarac’ iz teksta o trans atletičarima te se izvinio

Nikola Milnovic
4.5 4 glasova
Article Rating
Pretplata na bilten
Obaveštenja o
0 Comments
Umetnute povratne informacije
Prikaz svih komentara
0
Voleli biste svoje misli, molim vas da prokomentarišete.x
()
x
INFINITUM FORM Agencija