IDIOKRATIJA
Image default

ŠTA SE TO DEŠAVA U KANADI?

Statua kraljice Elizabete II srušena je u Kanadi na državni praznik, i to sve zbog mračnih otkrića koji su pokrenuli lavinu reakcija širom Kanade zbog neobeleženih grobova u katoličkim školama a za koji se sve više etiketira kao “kulturni genocid”.

Demonstranti su srušili nekoliko statua u parlamentu Manitobe, uključujući bistu kraljice Elizabete II, tokom žestokog mitinga na Dan Kanade, izazivajući negodovanje zbog otkrivanja neobeleženih grobova autohtonih školaraca.

Aktivisti su se okupili u blizini zakonodavne zgrade, koja se nalazi u glavnom gradu pokrajine Vinnipegu, u znak protesta u četvrtak, u jednom trenutku spuštajući se na obližnji spomenik kraljici Elizabeti II i rušeći ga na zemlju. Ovo nije odvojen incident, treba napomenuti da je u prethodnih dve nedelje zapaljeno više od 5 religijskih objekata katoličke crkve,  u kome pretežno žive autohtoni domoroci čiji su preci, i to preko 150 000 hiljada, usmereni u katoličke škole kako bi se izvršila asimilacija sa ljudima drugih podnevlja.

Pored Elizabete, veći kip kraljice Viktorije takođe je uništen, povučen na bok i obrušen crvenom bojom u spreju dok su aktivisti fanatično skandirali. To obaranje je zabeleženo na video snimku, nakon čega su aktivisti ostavili natpis na kome je pisalo: „Jednom smo bili deca. Vodi ih kući “na vrhu vekovne statue, koja je  prvi put otkrivena 1904. godine.

 

Slični postovi

Ryanair Airways i Snowden: Nije isto!

Slobodan Milnovic

PANIKA: Američka strateška komanda na Tviteru izbacila bizarnu poruku

Nikola Milnovic

U 21. Veku Morate Paziti i Kako Jedete Pizzu Kako Ne biste Nekog Uvredili

Nikola Milnovic
5 1 glas
Article Rating
Pretplata na bilten
Obaveštenja o
0 Comments
Umetnute povratne informacije
Prikaz svih komentara
0
Voleli biste svoje misli, molim vas da prokomentarišete.x
()
x
INFINITUM FORM Agencija