IDIOKRATIJA
Image default

Osude Iz Celog Sveta Zbog Zatvaranja Službe Od Strane Londonske Policije Uoči Velikog Petka

Ljudi na internetu su osudili londonsku policiju zbog zatvaranja crkvene službe uči Velikog petka. Policija je izjavila da je to učinila zbog Kovid mera, čak je pretila i hapšenjem.

Izvor: Youtube

Policija je prekinula službu uoči Velikog petka u poljskoj crkvi u Londonu nakon što su policajci izjavili da ta služba krši engleske propise o koronavirusu. Vernici su se nalazili u crkvi Hrista Kralja na jugu prestonice u petak, kada je policija stigla prateći izveštaje o ljudima koji su čekali u redu ispred crkve. Služba se uživo prenosila na društvenim mrežama, a na snimcima se vidi kako se službenici obraćaju prisutnima, upozoravajući ih da je okupljanje „nezakonito“. Crkva je branila službu tvrdeći da su ispunjeni svi bezbednosni  propisi.

Po zakonu vam nije dozvoljeno da se sastanete sa ovoliko ljudi. U ovom trenutku treba da idete kući “, izjavio je jedan policajac, upozoravajući da„ nepoštovanje ovog uputstva “može dovesti do kazne od 200 funti ili čak hapšenja ako vernici odbiju da daju svoje lične podatke.

„Iako je Veliki petak, i cenim da biste želeli to da obeležite, ali ovaj skup je nezakonit, pa vas molim da sada napustite zgradu“, zaključio je.

 

Ovo je iznerviralo mnoge, koji su videli snimak, izjavljujući da ukoliko vlada donosi zakon, to ga ne čini zakonitim, i ništavni su ukoliko krše Ustav. Mnogi su zaključili da policijska akcija predstavlja kršenje ustava.

Mnogi se dalje pitaju, ako je okupljanje u crkvama  nedozvoljeno, kako to da u fabrikama može biti na hiljade ljudi, i kako se mere odnose na nekog, a na nekog ne.

 

 

 

Slični postovi

Po prvi put su detaljno snimljeni moždani talasi UMIRUĆE OSOBE

Nikola Milnovic

Vatikan je upravo diskutovao o PARANORMALNOM

Nikola Milnovic

Astronomi otkrili ogromnu novu strukturu na Mlečnom putu a ne znaju ŠTA JE TO

Nikola Milnovic
5 1 glas
Article Rating
Pretplati se
Obavesti o
0 Comments
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare
0
Voleli bismo da čujemo vaše mišljenje, molimo vas da pošaljete komentar.x
INFINITUM FORM Agencija