IDIOKRATIJA
Image default

DISTOPIJA: Svetski Ekonomski Forum želi da uvede Pametne MASKE

Svetski Ekonomski Forum je ponovo u žiži javnosti nakon plana oko Velikog Reseta. Oni sada reklamiraju pametnu zaštitnu masku koja prati svaki dah koji nosi njegov nosilac, naravno ni ovo nije baš toplo prihvaćeno.


Kako je svet zašao u masovnu vakcinaciju protiv Covid-19, mnogi se nadaju da više neće ljubiti maske za lice, i da neće morati držati distancu od ljudi. Ali za elitu sa Svetskog ekonomskog foruma izgleda da to nije cilj. Ekipa sa Davosa objavila je tvit u kojem se promoviše famozna “maska budućnost”, koju je dizajnirala kineska kompanija za zdravstvene podatke Cirk Technologies.

Maska sama podseća korisnike kada treba da se opere i da li je pravilno postavljena. Ako se unutra nakupi previše ugljen-dioksida telefonsko upozorenje podsetiće nosioca da uhvati nekoliko udaha svežeg vazduha. Ako korisnik zaboravi masku, aplikacija na telefonu mu šalje podsetink.

Mnogi su ovo kritikovali na društvenim mrežama smatrajući da ovi lideri sa ekonomskog foruma žele da maske nosimo zauvek. Drugi su zamišljali distopijske scenarije, gde je upotreba maski bila povezana sa „socijalnom ocenom kredita“ u kineskom stilu, i gde su sveži vazduh publici distribuirali uređaji poput BreathTech maske.

Još samo da nam diktiraju kojim tempom da dišemo, i zvanično ulazimo u neki distopijski film iz 80-ih godina.

Svideo vam se članak? ocenite ga, ostavite dole komentar i zapratite IDIOKRATIJU na youtubu:

 

Slični postovi

Rusija Priznala Nezavisnost Luganska i Donjecka – Zapad besan i nadigran?

Nikola Milnovic

Film o Trgovini Decom POTUKAO na iznenadjenje svih DIZNIJEV INDIJANA DŽONES u Bioskopima

Nikola Milnovic

Jezivi Kult Na Youtube-u (VIDEO)

Nikola Milnovic
5 5 glasovi
Article Rating
Pretplati se
Obavesti o
0 Comments
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare
0
Voleli bismo da čujemo vaše mišljenje, molimo vas da pošaljete komentar.x
INFINITUM FORM Agencija