IDIOKRATIJA
Image default

Čovek Sa Okrenutom Glavom Unazad – Nije Se Verovalo Da Će Preživeti (FOTO)

Čovek iz Brazila koji je rodjen sa glavom ‘unazad’ za koga se smatralo da neće preživeti naredna 24 sata nakon rodjenja, sada sa 44 godine, ima karijeru i živi normalno.

Mislili ste da ste sve videli, u moru bizarnih vesti koje se svakodnevno plasiraju u medijima. E pa pogrešili ste, a ovaj slučaj je definitivno dokaz toga. Naime, koliko puta ste videli slike, koje vas ostave bez komentara, a kad kliknete na članak ostanete razočarani, jer se ispostavi da je sve jedna mala varka veštih novinara koji na taj način žele da vas privuku kako bi dobili na pregledima.  E ovde to nije slučaj, a evo o čemu se radi.

Ovaj čovek iz Brazila je rodjen sa deformitetom gornjeg dela tela, odnosno fotografija koja vam je prikazana jasno ukazuje na to da njegova glava stoji otpozadi. Da dobro ste pročitali. Zanimljivo je to, da su lekari pri rodjenju Klaudia Viere De Olivere dali prognozu da će živeti samo 24 sata medjutim on je nedavno napunio 44 godine i njegovo stanje najprostije se može objasniti kao atrofija mišića nogu, ruke su mu bukvalno prilepljene uz grudi, a glava okrenuta skroz nazad.

Interesantno je to, da je ovaj čovek uprkos svom hendikepu koji mu je u velikoj meri definisao život, okrenut ka životnoj motivaciji i želja mu je da postane neko ko će biti tu da drugima pomogne onda kad im je pomoć zaista neophodna.

Klaudio se uvek pobrinuo da ga stanje ne sputava. Od svoje sedme godine bio je odlučan da živi svoj život punim plućima. Čitao je i pisao kod kuće sa majkom još kao dete.Iako njegovo fizičko stanje realno, otežava neke stvari, Klaudio nikada nije imao problema sa vidom, disanjem, jelom ili pićem i u tom pogledu je podjednako fenomen.

U stvari, čak je učinio da njegovi medicinski problemi rade u njegovu korist, pa je tako ovaj inspirativni čovek lansirao svoj DVD, napisao autobiografiju dok se motivacijskim govorima bavi od 2000. godine.

Moje je samo da Vas pitam. Koji je Vaš izgovor?

TEKST PRIPREMIO NOVI ANONIMUS:

Slični postovi

Sankcije prema Rusiji oseća ceo SVET – Cena nafte nastavlja da raste

Nikola Milnovic

Protesti Širom SVETA Zbog Mera Protiv Pandemije – Bliži Se Kraj Mera?

Nikola Milnovic

NSA, BIDEN I DANSKA su zajedno špijunirali Angelu Merkel?

Slobodan Milnovic
5 4 glasovi
Article Rating
Pretplati se
Obavesti o
1 Comment
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Vahid Kršić

Kada ne bismo previse provodili vremena na mobitelima i poceli razmisljati otvorenog uma mnogo ljepse bi nam bilo.
Inace, budite svesni da problemi ne postoje vec samo stvari koje nas sputavaju, a desile su se zbog nekih nasih akcija koje smo uradili u proslosti koje su nas dovele do tu gdje jesmo.

1
0
Voleli bismo da čujemo vaše mišljenje, molimo vas da pošaljete komentar.x
INFINITUM FORM Agencija