IDIOKRATIJA
Image default

Čovek Digao U Vazduh Teslu Pred Kamerama Zbog Preskupe Baterije (VIDEO)

Jedan Finac koji je bio šokiran cenom zamene baterije za njegov Tesla Model S odlučio je da bi dizanje u vazduh njegovog električnog automobila sa lutkom Elona Maska unutra bilo prikladnije rešenje.

Jaala, idilično i ledom prekriveno selo u južnoj Finskoj u regionu Kimenlakso sa samo nekoliko hiljada ljudi, bilo je svedok bizarnog incidenta u kojem je vlasnik Teslinog Modela S iz 2013. godine, pripremio svoj automobil da bude dignut u vazduh.

Ekipa Jutjub kanala – Pommijatkat – uz pomoć nekoliko volontera snimila je celu epizodu koja je premijerno prikazana u nedelju.

Video počinje snimcima živopisnog sela Finske sa ogromnim snegom prekrivenim prostranstvima, vrlo malo kuća i drveća. O životu i njegovim teškoćama u ovoj zemlji govori glasu pozadini. „S vremena na vreme stvari jednostavno krenu naopako, sranje zna da udari. Onda je vreme da finska nepopustljivost stane na čelo“, kaže se, postavljajući ton za ono što će se sledeće desiti – ogromna eksplozija.

„Ovoga puta Pommijatkatova misija je da eksplodira Tesla Model S iz 2013.“, najavljuje se u pozadinskom glasu pre nego što vlasnik automobila – Tuomas Katainen – otkrije zašto.

“Kada sam kupio tog Teslu, prvih 1.500 km je bilo lepo. Bio je to odličan auto. Onda su se pojavile šifre grešaka. Pa sam naredio šleperu da odveze moj auto u servis. Skoro mesec dana auto je bio na servisu i konačno sam dobio poziv da ne mogu ništa da urade za moj auto. Jedina opcija je da promenim celu bateriju”, kaže vlasnik sa svojom belom Teslom u pozadini.

„To bi me koštalo najmanje 20.000 evra.

Pa sam im rekao da dolazim po auto. A sada ću da raznesem ceo auto jer očigledno nije bilo garancije ili bilo čega“, objašnjava on.

Eksplozija nije bila lak zadatak. Štapovi dinamita su postavljeni na jednu stranu automobila kako bi se eksplozija usmerila u jednom pravcu i osiguralo da fragmenti udare u zid iza automobila. Izgrađeno je kolo osigurača.

Najbolje bi bilo da odgledate ceo klip, i da vidite kako je to izgledalo.

Za još zanimljivog sadržaja posetite youtube kanal IDIOKRATIJA: 

 

 

Slični postovi

Fajzer Očekuje Da Će Zaraditi Oko 36 Milijardi $ Od Kovid 19-Vakcine

Nikola Milnovic

Nova tehnologija donosi nove opasnosti po sve nas

Slobodan Milnovic

Tviteraši napadaju Mel Gibsona jer se na snimku vidi kako salutira Donaldu Trampu

Nikola Milnovic
5 4 glasovi
Article Rating
Pretplati se
Obavesti o
0 Comments
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare
0
Voleli bismo da čujemo vaše mišljenje, molimo vas da pošaljete komentar.x
INFINITUM FORM Agencija