IDIOKRATIJA
Image default

‘Zombi’ geni? Istraživanja pokazuju da neki geni oživljavaju u mozgu nakon smrti?!

Dugo se verovalo da kada osoba umre, mozak totalno prestaje sa radom. Ali satima nakon smrti, odredjene ćelije u ljudskom mozgu su i dalje aktivne. Ali ono što je neverovatno, prema novoj studiji Univerziteta u Ilinoisu, neke ćelije čak povećavaju svoju aktivnost i rastu do ogromnih razmera.

Izvor: Pixabay.com

Nova studija koja je obljavljena u časopisu Scientific Reports,  ukazuje da nakon što su istraživači analizirali ekspresiju gena u svežem moždanom tkivu, kako bi eventualno odredjenim operacijama simulirali postmortemski interval i smrt. Otkrili su da ekspresija u nekim ćelijama se zapravo povećava nakon smrti.

Ovi kako su ih nazvali “zombi geni” – oni su povećali ekspresiju nakon post-mortem intervala, i bili su specifični za jedan tim ćelija: inflamatorne ćelije zvane glijalne ćelije. Otkriveno je da glijalne  ćelije rastu mnogo sati nakon smrti.

Da pojednostavim, utvrdjeno je da ove ćelije koje deluju u centralnom nervnom sistemu, stupaju u akciju nekoliko sati nakon što osoba umre. tačnije da je mozak pun aktivnosti nakon smrti.

Ali čak ni zombi ćelije ne žive dugo. Tim Jeffrey Loeb-a je utvrdio da ove ćelije nakon 24 sata umiru. Neki čak pominju da je ovo dokaz, da pre smrti mozak šalje sva sećanja u vašu dušu, i ta sećanja se šalju ka višoj sili ili ti Bogu. Zavisi sve koje je vaše tumačenje, i da li ste religiozni ili ne.

ZAPRATI IDIOKRATIJU IN A YOUTUBU:

Slični postovi

Ups: Francuski Medicinari Ubrizgali u 140 Pacijenata Fiziološki Rastvor Umesto Fajzer Vakcine

Nikola Milnovic

Ilon Mask kaže da se Tviter umešao u izbore i da nije uspeo u poverenju i bezbednosti

Nikola Milnovic

Kineski fuzioni reaktor za „veštačko sunce“ vredan 1 bilion dolara upravo je postao pet puta topliji od sunca

Nikola Milnovic
5 2 glasovi
Article Rating
Pretplati se
Obavesti o
0 Comments
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare
0
Voleli bismo da čujemo vaše mišljenje, molimo vas da pošaljete komentar.x
INFINITUM FORM Agencija