IDIOKRATIJA
Image default

Veterani američke vojske kažu da su videli NLO na granici Izraela i Egipta 2014

Tri izviđača konjice kažu za britanski Dejli mejl da su videli osam svetlih objekata  kako lete iznad poluostrva te su sami zaključili da nisu poznatog ljudskog porekla.

Deputy Director of Naval Intelligence Scott Bray points to a video display of a UAP during a hearing of the House Intelligence, Counterterrorism, Counterintelligence, and Counterproliferation Subcommittee hearing on “Unidentified Aerial Phenomena,” on Capitol Hill, Tuesday, May 17, 2022, in Washington. (AP Photo/Alex Brandon)

 

Trojica bivših izvidjača američke vojske govorili su o tome da su videli NLO duž granice između Izraela i Egipta na Sinajskom poluostrvu 2014 godine.

Veterani su za Dejli mejl u utorak rekli da su videli osam svetlih objekata kako lebde i jure nebom sa predstraže na Sinaju na egipatskoj granici oko decembra 2014.

Trojica izviđača, koji su opisani kao obučeni za identifikaciju aviona, rekli su britanskom izdanju da veruju da predmeti koje su videli nisu napravljeni od strane čoveka.

„Opisao bih ga kao veliki objekat sa nekoliko manjih objekata, koji su delovali kao da komuniciraju ili se tuku, poput borbe u vazduhu“, rekao je jedan od trojice, narednik Travis Bingham. Bingam je bio stacioniran sa specijalistom Vishalom Sing i privatnikom  Dovell Engram prve klase na osmatračnici 3-1 na Sinaju blizu južnog kraja granice između Izraela i Egipta.

„Znali smo da to nije deo naše vojske i bilo je zbunjujuće“, dodao je on. „Objekti su sijali – mogli ste ih jasno videti golim okom i bilo je jasno koliko se brzo kreću. Do danas, nikada nisam video ništa slično letelici, koja je prešla toliku udaljenost ekstremnim brzinama.”

Njihovi komentari objavljeni su istog dana kada je američki Kongres održao prvo saslušanje u poslednjih pola veka o neidentifikovanim letećim objektima.

Svedočeći pred podkomitetom za obaveštajne poslove Predstavničkog doma, zvaničnici Pentagona nisu otkrili dodatne informacije iz njihove tekuće istrage stotina neobjašnjivih viđenja na nebu.

Ronald Moultrie, podsekretar odbrane za obaveštajne poslove, rekao je da Pentagon pokušava da destigmatizuje ovo pitanje i podstakne pilote i drugo vojno osoblje da prijave bilo šta neobično što vide.

 

Slični postovi

Tračak Nade: Rusi uspešno poslali spasilačku raketu za svoje i AMERIČKE Astronaute

Nikola Milnovic

Kalinjingrad: Ruska Pretnja USRED Evrope

Nikola Milnovic

‘Zombi’ geni? Istraživanja pokazuju da neki geni oživljavaju u mozgu nakon smrti?!

Nikola Milnovic
5 1 glas
Article Rating
Pretplati se
Obavesti o
0 Comments
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare
0
Voleli bismo da čujemo vaše mišljenje, molimo vas da pošaljete komentar.x
INFINITUM FORM Agencija