IDIOKRATIJA
Image default

U Sinsinatiju uhvaćena egzotična životinja na kokainu

U Sinsinatiju je pronađena divlja mačka sa kokainom u sistemu. Ne, ovo nije filmski scenario.

Verovatno ste čuli za kokainskog medveda, hit u filmskoj blagajni o ludilu crnog medveda koji se hranio drogom i tako makar na kratko postao najopasnija životinja na planeti. Ali da li ste čuli za “kokainsku mačku?”

Fraza je počela da se pojavljuje na Tviteru ovih nedelja. Kao i film, zasnovan je na istinitoj priči — samo ovaj govori o divljoj mački koja je uhvaćena u Sinsinatiju i ispostavilo se da ima kokain u svom sistemu.

Velika mačka je držana kao kućni ljubimac i pobegla je iz automobila svog vlasnika kada ih je policija zaustavila u januaru.

Tada su čuvari pasa okruga Hamilton (odeljenje za brigu o životinjama u Sinsinatiju) dobili pozive o nečemu što se smatralo da je leopard uočen na drvetu.

Mačka je uspešno uhvaćena i navodno se zove Amiri te su ga vratili u sklonište, gde je medicinski tim pozvao stručnjaka (čiji akreditivi uključuju rad na slučaju „Kralj tigrova“ i tragediji u Zanesvilu) da identifikuje njegovu vrstu.

Ekspert je sumnjao da je Amiri zapravo serval, dugonoga divlja mačka sa velikim ušima koja je poreklom iz podsaharske Afrike i ilegalno ju je posedovati u Ohaju. Da bi to potvrdio, medicinski tim je uzeo uzorak DNK – i takođe ga testirao na narkotike.

„Amiri je bio pozitivan na izlaganje kokainu, a DNK test je zaključio da je zaista bio serval“.

Zašto je sklonište uopšte testiralo Amirija na drogu? Kratak odgovor je kapucin majmun po imenu Neo.

Prošle godine, lokalna kontrola životinja zaplenila je majmuna iz njegovog doma u Sinsinatiju nakon što je veterinar koji je video snimke verovao da je on progutao ksanaks ili kokain i da mu je potrebna medicinska nega.

Neo je bio pozitivan na amfetamine, podvrgnut je lečenju i sada je „bezbedno na neotkrivenoj lokaciji“, njegov vlasnik je optužen za zlostavljanje životinja.

I dalje se ne zna sa sigurnošću kako je Amiri došao u kontakt sa kokainom, taman kada pomislite da ste pročitali sve, iznenadim vas.

Slični postovi

Tajlandski budistički hram ostao je prazan nakon što su svi njegovi monasi bili pozitivni na met

Nikola Milnovic

Još 45 milijardi dolara za Ukrajinu

Nikola Milnovic

Non Pejper: Misteriozni Dokument Koji Je Uplašio ceo Balkan

Nikola Milnovic
5 3 glasovi
Article Rating
Pretplati se
Obavesti o
0 Comments
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare
0
Voleli bismo da čujemo vaše mišljenje, molimo vas da pošaljete komentar.x
INFINITUM FORM Agencija