IDIOKRATIJA
Image default

Pastor “sveštenica” se obkreće OnlyFansu – kaže da se „oseća bliže Bogu nego ikad“

Bivša manekenka koja je postala pastor u Brazilu vraća se svojim oskudno obučenim korenima, ali je rekla da se sada „oseća bliže Bogu nego ikad“.

Ana Akiva, 36, iz crkve Jevanđelja u Fuksiku, najavila je da će se fokusirati na OnlyFans, sa razmišljanjem da „može da se vrati u crkvu“ na kraju ovog puta.

“Verujem da me pravljenje senzualnog sadržaja ne umanjuje kao ćerku Božiju ili kao osobu“, rekla je Akiva za CEN, dodajući da je napustila svoju ulogu pastora „iz poštovanja prema Bogu“.

Seksi sekularna tranzicija trebalo bi da dođe sa lakoćom za Akivu, koja je tokom godina prikupila 100.000 pratilaca na Instagramu. Ranije je bila rizična manekenka koja je pokazala sve na brazilskom takmičenju Miss BumBum, koje godišnje rangira najbolje zadnje strane u južnoameričkoj naciji, pre nego što je pronašla religiju 2015. godine.

“Počela sam da uviđam da je [crkva] korumpirana sredina, gora je i od sekularnog sveta, jer tamo jedno propovedaju, a drugo žive“, tvrdi ona.

“Ne svi, ali veliki deo je korumpiran.”

The Post se obratio Ani za komentar.

Još jedan faktor koji je doprineo njenom odlasku od ove crkve, došao je od Akivinog bivšeg supruga, kolege sveštenstva Jusefa Akive, za koga je rekla da ju je sputavao tokom njihovih šest godina zajedno.

“Kada sam se udala, zabranio mi je da radim van kuće i da imam prijatelje. Živeo je za svoju porodicu i svoju crkvu“, tvrdi Akiva, koja takođe radi kao stjuardesa.

“Teško je biti srećan pored nekoga ko kontroliše tvoj život i ko te nikad ne uzdiže, ko te naziva smećem, pljuje ti u lice, mnoge žene to prolaze u crkvi i pate u tišini kao i ja“, rekla je ona.

Pa da kao što vidite ovako izgleda klasično sveštenstvo koje nije moglo da uživa u svojim pravima, i čiji muž KAKO SE USUDJUJE je bio zabrinut za postavljanje njenih previše pokrivenih slika na društvenim mrežama pomoću kojih je i postala poznata, kako bi sačuvao ugled svog posla. Sada kada je konačno “slobodna”, može da prodaje svoje gole slike i snimke, i zaradjuje novac sa svojim telom dok je mlada. Pretpostavljamo da je došlo do krize da godine prolaze, a drugi ne mogu da uživaju u plodovima njene prirode, ukoliko je to sve priroda.

Sve više je ovakvih only fans primera koji kao da se propagiraju ženama, da ne koriste pamet pomoću koje bi uspeli, vec da sve snimaju za ovaj sajt, pomoću kojih lako zaradjuju novac ali  tako gube svoju privatnost i čistotu, ali i samu pamet zarad hartije zvane novac.

U istom trenutku i privlače gomilu slabih muškaraca koji su zaboravili na dostojanstvo, istu tu čistotu, i na svoj napredak, zbog ovakvog pornografskog sadržaja zbog kojeg su zatvorili svoj potencijal kojim bi doprineli društvu.

Slični postovi

‘Zombi’ geni? Istraživanja pokazuju da neki geni oživljavaju u mozgu nakon smrti?!

Nikola Milnovic

Dedolarizacija: 95% trgovine između Kine i Rusije više se ne obavlja u američkoj valuti

Nikola Milnovic

SVETSKA MISTERIJA: Niko Ne Zna Zašto Se U Ovom Indijskom Jezeru Nalazi Veliki Broj Kostiju

Nikola Milnovic
5 1 glas
Article Rating
Pretplati se
Obavesti o
0 Comments
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare
0
Voleli bismo da čujemo vaše mišljenje, molimo vas da pošaljete komentar.x
INFINITUM FORM Agencija