IDIOKRATIJA
Image default

Influenserka Jenny Darling će imati bebu samo ako joj njen partner plati 315 hiljada dolara godišnje: “Nisam stvorena da patim”

23-godišnja influenserka iz Londona kaže da neće “žrtvovati” svoje telo za bebu osim ako joj se ne plati 315.000 dolara godišnje za terapiju, ličnog trenera i potrebe za bebom – i da joj daju poklon i preobrazbu mame .

„Stvaranje ljudskog života zahteva mnogo žrtvovanja“, rekla je Dženi Darling za SVNS. “Nikada ne bih dala svoje telo kroz to besplatno. Nisam stvorena da patim.”

Kreatorka sadržaja nikada nije želela decu – i tvrdi da je čak išla toliko daleko da je tražila od lekara da joj izvade matericu – ali bi razmislila da postane mama ako bi pravi momak mogao da ispuni njene uslove.

Darling kaže da bi morala da se uda pre nego što zatrudni, da ima predbračni ugovor sa klauzulom o neverstvu i da ima bebu u inostranstvu.

“Deca su skupa. Ne bih želela da dovedem dete na ovaj svet da pati“, objasnila je ona. “Rodila bih decu pod uslovima, to je za mene dobro iskustvo majčinstva.”

Pored godišnjeg dodatka od 315.000 dolara, ona ima još uslova „o kojima se ne može pregovarati“ tu se takodje uključuje i  kućnu pomoćnicu tokom prvih šest meseci nakon rođenja njene bebe.

Domaćicu bi nakon toga zamenila nedeljna čistačica.

“Ne znam kako žene kuvaju, čiste i rade kao mama. Pohvaljujem to, ali to neću biti ja“, izjavila je ona.

Ona takođe traži luksuzni poklon – poput automobila ili stana – i maminu preobrazbu, uključujući utezanje stomaka i grudi.

Ne planira da radi puno radno vreme, bar prvih nekoliko godina majčinstva.

Darling ne vidi decu u svojoj budućnosti, ali je rekla da bi to razmotrila ako bi ovi uslovi bili ispunjeni.

“Mislim da nema mnogo da se traži“, rekla je ona.

Ovde nemam šta da komentarišem osim da koristim jednu staru frazu koja dolazi još iz 18. ili 19. veka: “Gospođo, već smo ustanovili šta ste vi, sada se samo cenjkamo oko cene.”

Slični postovi

NEOČEKIVANO: Oštre reči izmedju Bajdena i Fejsbuka – “FEJSBUK UBIJA LJUDE”

Nikola Milnovic

Najveća ERUPCIJA vulkana do sada na ostrvu Sent Vinsent (VIDEO)

Nikola Milnovic

Najveća bakterija je pronađena – Dužine je TREPAVICE i tako nešto nismo još videli

Nikola Milnovic
0 0 glasovi
Article Rating
Pretplati se
Obavesti o
0 Comments
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare
0
Voleli bismo da čujemo vaše mišljenje, molimo vas da pošaljete komentar.x
INFINITUM FORM Agencija