I dalje ne može da se pronadje telo Danke Ilić

Mnogi se već danima pitaju nakon saznanja da je devojčica ubijena, zašto policija i dalje ne može da pronadje njihovo telo, te su mnogi počeli špekulisati da se iza svega krije mnogo komplikovanija priča.

Šta se dešavalo?

U prvim satima nakon nestanka, policajci su proveravali svaku rupu u koju je devojčica mogla da upadne, međutim, nakon što je objavljeno da je devojčica ubijena i da iza svega stoje radnici JKP “Vodovod”, policajci su započeli potragu za telom devojčice u bunarima, šahtama i rezervoarima. Sumnja se da je ovaj pravac potrage započet upravo jer su osumnjičeni dobro poznavali šahte i bunare u selima Banjsko polje i Zlot, piše Blic.

Kako je pisao blic a preneo b92: Banjsko polje je u prvim danima potrage za Dankom Ilić bilo ključno mesto. Veliki broj policajaca, ali i vatrogasaca-spasilaca do kasno u noći je neprekidno tragao za devojčicom. Oni su pregledali šumu i svaki pedalj Banjskog polja – od žbunja, šupa, nedovršenih objekata, pa sve do septičkih jama, bunara i šahta.

Ubrzo su dvojicu osumnjičenih – D.D. i S.J., koji su radnici JKP “Vodovod”, uhapsili. D.D. je na saslušanju u Višem javnom tužilaštvu u Zaječaru priznao da je udavio devojčicu, a da su mu u premeštanju tela pomogli otac R.D. i brat D.D. koji je takođe radio u JKP “Vodovod”.

Ipak, još uvek nije poznato gde je sakriveno telo devojčice. D.D. je u međuvremenu preminuo u policijskoj stanici tokom zadržavanja, a policajci se danima nalaze ispred porodične kuće osumnjičenog za ubistvo, a u kojoj je sada ostala samo majka D.D, S.D.

Vatrogasci-spasioci su tokom potrage ispumpavali i vodu iz obližnje močvare.

Desetine pogrešnih lokacija

D.D., koji je preminuo u noći između 6. i 7. aprila u policijskoj stanici, priznao je da je pomogao bratu da se reši tela dvogodišnje Danke. On je u policiji nabrojao oko 20 lokacija na kojima bi moglo da se nalazi telo, međutim, policija na tim mestima nije pronašla ništa.

On i njegov brat su dali na desetine pogrešnih lokacija koje su intenzivno pretražene u potrazi za telom. Cisterna je ispraznila septičku jamu u njihovom dvorištu u selu Zlot, potom je u njega ušao i bager, a pregledan je i bunar koji se nalazi u susednom dvorištu. I dvorište komšinice su policajci pregledali – od septičke jame pa do bunara. U tome im je pomogao i pas.

Ceo ovaj slučaj je totalno uvrnut, od velike potrage za malom Dankom, od različitih lokacija oko imanja gde je nestala, do snimka iz Beča, pa saznanja da je ubijena, medjutim telo nije pronadjeno, a osumnjičeni da je pomagao u odlaganju tela odjednom umire od srčanog udara.

 

Related posts

Posle TELEVISA PRESENTA Ukrajina dobija 60 milijardi dolara

Napad Izraela Na Iran označava kako će se budući ratovi voditi?

“Napali nas sa igračkama” Iranski Ministar omalovažio IZRAELSKI NAPAD na Iran

0 0 glasovi
Article Rating
Pretplati se
Obavesti o
0 Comments
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare